La selecció espanyola de rugbi 7 femení, en la que hi participa la jugadora del GEiEG Eli Martínez, va quedar-se a les portes de les medalles després de perdre ahir davant Austràlia (24-0). El combinat espanyol va aguantar molt bé en defensa durant els primers minuts i van ser agressives, intentant atacar en alguns moments, però Austràlia va saber imposar la seva qualitat i endur-se el partit (les d'Oceania son les actuals campiones del Món i fermes candidates a l'or).

Austràlia es va avançar gràcies a una jugada a la mà, primer i, després, amb un assaig i conversió (12-0 al descans).

A la segona part les espanyoles van fregar l'assaig, però en no poder anotar amb la pilota controlada, l'àrbitre del partit va decretar melé. Just després les australianes van acabar de trencar el partit, gràcies a una carrera en solitari de Caslick que va suposar el tercer assaig i una diferència que ja seria insalvable. Finalment Ellia Green va aconseguir arrodonir el marcador, deixant-lo en el 24-0 definitiu.

Espanya va aconseguir la classficació per als quarts de final després d'aconseguir la victòria davant Kenia (19-10) i, després d'aquesta derrota, haurà de jugar contra França en el primer dels dos partits de la lluita per la cinquena posició. De tota manera, l'equip espanyol ja ha aconseguit el diploma olímpic.