El partit disputat aquest diumenge entre la selecció d'Egipte i Alemanya de vòlei platja femení va deixar una de les imatges més sorprenents de la segona jornada de competició en els Jocs Olímpics de Rio 2016.

La imatge mostrava a la jugadora egípcia Doaa Elghobashy al costat d'una jugadora alemanya. A més de la transcendència del partit per al futur de les dues seleccions, el nivell d'expectació creada per la diferència d'indumentària entre unes jugadores i altres va ser el que realment va sorprendre els espectadors del partit.

La selecció alemanya va disputar el partit amb un bikini, mentre que les jugadores egípcies es van decantar per lluir un vestit de cos sencer que no mostrava res més que les mans i els peus.

El contrast en la vestimenta de les dues seleccions no va passar desapercebut entre nombrosos espectadors, els que el van convertir en un dels assumptes més comentats a les xarxes socials.

Pel que fa al transcurs del partit es refereix, les alemanyes van sortir vencedores guanyat per dos sets a zero a la parella egípcia. Aquest resultat obliga a la selecció d'Egipte a no fallar davant el Canadà i Itàlia per estar en les rondes finals de la competició.