El ciclista espanyol Jonathan Castroviejo va lamentar haver perdut la medalla de bronze a la prova olímpica de contrarellotge per només quatre segon, els que li va treure Chris Froome, l'últim a arribar a la línia de meta i que el va rellevar fins la quarta plaça. «M'he quedat a les portes del podi i em fa molta ràbia. L'any passat vaig quedar-me a només dos segons de la medalla i ara a quatre. Espero aconseguir-la algun dia», va dir un afectat Castroviejo.

«Tenia dos objectius. El pitjor era el diploma i el millor, la medalla. He quedat quart i, en aquest sentit estic content», es va resignar el basc. Va recordar també que «fa quatre mesos, després de caure» a la Volta d'Algarve (Portugal), ja fora de la cursa i anant cap al seu hotel, en la que es va malmetre diverses vèrtebres, «no pensava córrer més aquesta temporada». Per això, creu que «ser ara quart als Jocs també és un motiu per estar content» amb el que ahir va aconseguir malgrat la decepció de l'últim moment.

Respecte a la cursa, Castroviejo va explicar que «hem estat cinc corredors a la lluita»; ell i els tres medallistes (Fabian Cancellara, Tom Dumoulin i Chris Froome) i Rohan Dennis, a qui una avaria el va treure d'un podi gairebé segur, i que «tot ha anat anat molt apretat».

No obstant això, també va destacar del guanyador final que «Cancellara s'ha sortit i ha estat per sobre de la resta». efe/ddg rio de janeiro