21 de agost de 2016
21.08.2016

Hermida s'acomiada dels Jocs amb un 15è lloc a Rio

Carlos Coloma s'emporta el bronze 12 anys després de la plata del gironí a Atenes

21.08.2016 | 21:51
El biker Josep Antoni Hermida, en acabar la prova

Josep Antoni Hermida s'ha classificat en quinzena posició en la prova de BTT dels Jocs Olímpics de Rio. El biker de Puigcerdà, en la seva cinquena i darrera participació olímpica, s'ha vist perjudicat per uns problemes a la sortida que l'han deixat molt per darrere dels favorits. Tot i això Hermida ha posat tota la seva lluita per remuntar posicions i ha pogut acabar quinzè.

Només entrar a la meta, Hermida ha manifestat que «avui ha estat un mal dia, no he tingut sort. La cadena m'ha tornat a jugar una mala passada i és una pena perquè estava en forma, venia amb moltes ganes. En cap moment, no se m'ha passat pel cap abandonar, no volia ni per mi ni per a tota la gent que estava veient la cursa per pantalla gegant a Puigcerdà».

«Estic content pel Carlos Coloma, els companys d'equip sempre s'han alegrat quan jo he tingut bons resultats i això em passa ara amb ell. Em queda una prova de la Copa del Món i després ja planificaré el 2017 que segurament serà amb curses de marató i per etapes. El cros country per a mi s'ha acabat i ho deixo molt orgullós».

La jornada ha sigut molt positiva pel ciclisme espanyol: 12 anys després de la plata d'Hermida a Atenes, Carlos Coloma ha donat a Espanya una nova medalla en BTT, en aquest cas, de bronze. L'or se l'ha emportat Nino Schurter, mentre que la plata se la penjada Jaroslav Kulhavy.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook