Per minimitzar la probabilitat d'un atemptat aeri, els passatgers seran obligats a viatjar despullats als avions, amb els braços aixecats durant tot el vol. Les hostesses, equipa?des amb armes de gros calibre, dispararan amb obstinada determinació contra els qui incompleixin aquest protocol, o ho faran aleatòriament sobre el passatge per dissuadir presumptes terroristes. Una qüestió aflora immediatament davant d'aquest horitzó d'invulnerabilitat, per què només als avions?

O dit d'una altra manera, com sabem que la persona contra la que dialoguem plàcidament en un cafè, després d'haver-la conegut a través de match.com, no és un terrorista disposat a immolar-se de seguida que pronunciïs una impropietat o discrepis sobre la seva marca de colònia. Potser no et sembla més gras perquè manipulava la seva foto d'Internet, sinó perquè s'ha embolicat un cinturó d'explosius.

La solució és l'escàner portàtil. D'Apple, per descomptat. Abans de seure, li fas un escombrat amb aquest artefacte de disseny, que recollirà fins als seus pensaments més foscos. L'aparell pot programar-se en la manera sentimental, que detectarà les intencions romàntiques del recent conegut. A més, una alarma estrident acompanyarà qualsevol promesa falsa que emeti sobre el vostre futur en comú.

Col·locant el dispositiu en la manera terrorista -de menor força-, a la pantalla s'anotarà el percentatge de risc violent de la persona en qüestió. Si supera el llindar del 75%, els convenis de la UE t'autoritzen a abraonar-t'hi i sotmetre-la a un ofegament simulat. L'escàner portàtil no només hauria evitat la majoria d'atemptats d'Al-Qaeda registrats en cites a cegues. També posseeix una projecció eròtica significativa, perquè ja ningú buscarà les vulgars fotos de Megan Fox despullada, sinó penetrada pels raigs x. I com a argument irrefutable a favor seu, es pot tenir un escàner portàtil i continuar passant por. Quin plaer.