La crisi ha rebentat els globus espanyol i català i els polítics reben per la seva incompetència gestionant l'economia i perquè veiem que són uns lladres, del dret i del revés, de la cosa pública. Són uns lladres els socialistes, són uns lladres el PP i són uns lladres CiU. No hi ha més volta de full.

El PP ja sabíem que eren uns lladres al País Valencià, la meravellosa terreta destrossada per uns polítics provincians que no parlen bé ni valencià ni castellà. Ara sabem que els del PP són uns lladres a Madrid, amb seu bancària a Suïssa. Els que heu llegit Tots els homes de Duran, la corrupció política de Catalunya-per ?exem?ple el Tribunal Suprem, que m'ha elogiat- ja saben on és la cova d'Alí Babà. No ho dic jo ni la justícia, sinó els propis cristians (!!) declarant-se culpables al jutge de robar els aturats i contribuents catalans i europeus. La Unió de Duran és el partit dels lladres, el primer partit ?espa?nyol que admet que és corrupte davant de la justícia, sense que passi res, naturalment.

També sabem que Convergència està emmerdada pel Cas Palau de la Música pel 3% de comissions d'obres públiques. El que no sabíem és que la família Pujol hi estigui tan embolicada. Els salvadors de la pàtria no tenen pàtria. Invertien via Suïssa en complexos de superluxe d'Acapulco i en casinos d'Argentina. Tan poca confiança tenen en Catalunya els Pujol que no hi volen reinvertir els milions obtinguts amb el seu patriotisme? Deixem els socialistes per a un altre dia que ja no saben si són catalans ni si volen ser-ho.

El més trist és la immunitat. El primer que fa Rajoy en guanyar és indultar els dos únics corruptes de Duran que han d'anar a presó. Ara sabem per què. Perquè el PP aviat hi haurà d'ingressar en massa. Es pot autoindultar Rajoy?

També és ben trist que el president de la Generalitat durant 23 anys, precisament quan es produiren els robatoris d'Unió i de tots els homes i dones de Duran, ni s'ha disculpat. Al contrari, a Jordi Pujol li sembla molt bé que el partit i manats del seu soci robessin als aturats i contribuents catalans. A corre-cuita s'ha posat a les ordres de Duran! Faltaria més que dimitís! Quants polítics quedarien si dimitissin per corrupció!

Artur Mas és un fantasma que no té el valor d'exigir la dimissió de Duran ni explicacions al Príncep de Girona, Oriol Pujol pels seus milions i contractes públics. Fa una cimera anticorrupció, que ha reconvertit en cimera de funcionaris inútils que suposadament controlen la corrupció, perquè de polítics només hi anaven els corruptes presumptes innocents Duran, Pujol júnior i la noia de Rajoy. Dels altres, només els desnonats socialistes volien ser-hi.

Josep Callol el retrata a "El ridícul de Mas" (Diari de Girona, 2 febrer): "A les "comissions d'investigació", tipus Diputació, a les "auditories internes" i "externes", tipus PP, i a les "comissions independents", tipus Unió, s'hi hauran d'afegir ara les "cimeres anticorrupció". Artur Mas, el president de Convergència que té la seu embargada per un cas de corrupció, s'ha tret de la màniga la "cimera anticorrupció". Encara és l'hora que hàgim de sentir Mas referir-se a la sentència que condemna els seus socis per haver-se finançat amb diners per formar aturats. Demanar la dimissió de Duran -que era i és el màxim dirigent de la Unió finançada il·legalment-, no; però convocar una cimera que no servirà per a res, sí". La cimera dels corruptes ja la tenim en el desgovern de Rajoy i Mas, i els seus polítics milionaris amb la misèria nostra.