17 de febrer de 2013
17.02.2013
Diari de Girona

La rata Duran i el lleó Aznar

17.02.2013 | 01:00
La rata Duran i el lleó Aznar

Jo sóc cap de rata i no cua de lleó", contestava ofès Duran a Manel Oronich. El paer de Lleida s'estranyava que Duran no complís el seu pacte botifler amb Aznar de trencar CiU i fundar la Unió del Poble Català. UPC era la maniobra centralista d'Aznar per acabar amb el catalanisme, com Unión del Pueblo Navarro (UPN) té els bascos de Navarra sota control. Però Aznar es va quedar sense rata, només la cua, l'excristià Josep Enric Millo, cap del PPC de Girona.
Cada ovella al seu corral! Autoproclamar-se rata de claveguera i Aznar lleó menjacatalans del circ madrileny! Duran ja se'm va autoproclamar corrupte quan jo publicava el primer article sobre la corrupció d'Unió sense que jo digués el seu nom o el seu partit. Era tan exacta l'explicació que m'havia donat el secretari d'organització Vicenç Gavaldà que Duran havia llegit el seu nom i el seu partit quan no hi sortien enlloc!
Vicenç Gavaldà està molt dolgut amb la justícia espanyola que ha fet mans i mànigues perquè no se celebri un judici obert on declarin Duran i Sànchez Llibre, que són cul i merda: "Tu que hi creus tant en la justícia, mira com han tapat el Cas Pallerols." Així m'ho diu ell, Cas Pallerols. Li pregunto d'on surt Pallerols: "Me'l va presentar Duran. Era el seu home d'Andorra, que havia de fundar Unió Democràtica d'Andorra." Li pregunto si feia de correu del tsar: "Han vist el maleter del cotxe ple a vessar de bitllets, però el 10% de Treball era la xocolata del lloro. On han entrat a sac és amb els centres comercials. N'hi ha 600 a Catalunya i cotitzaven a 200 milions (de pessetes)": D'aquí el meu càlcul de 750 milions d'euros.
Jo li dic que Duran ha quedat molt tocat perquè per primer cop un partit espanyol admet que ha robat als aturats i contribuents catalans. Vicenç Gavaldà contesta que Duran ja perd pes quan Rajoy indulta els seu dos únics homes que havien d'ingressar a presó, de la bona dotzena de condemnats criminals per corrupció. Però aquell cop de gràcia fou fa un any i la caiguda en picat de primer a pitjor líder és d'ara. La rata ha quedat enxampada a la trampa d'Unió pel petit formatge de la seva confessió de corrupció.
Vicenç Gavaldà passa a explicar-me que els militars culpen Aznar de la pèrdua de Catalunya: "L'han avisat des del principi que l'espanyolisme no és manera de tractar els catalans. Els bascos criden com els castellans, però els catalans callen fins que s'emporten la taula." Això li explica un general de la guàrdia civil casat amb catalana: "Pujol s'ha equivocat al treure la guàrdia civil perquè segueix a Catalunya fent espionatge." I així han enxampat els factòtums de Pujol, Prenafeta i Alavedra, emmerdats amb socialistes, l'alcalde de Lloret retratat amb la màfia russa, i els multimilionaris Pujol júnior blanquejant a Suïssa o desviant concessions públiques. Jo li contesto que la guàrdia civil ens fa un gran favor netejant Catalunya. Podrem començar de zero amb la independència, sense corruptes. Acabem parlant del president Mas: "Liquidarà l'imperi Pujol. Quin mal ha fet aquesta família a Catalunya!". I Duran barrat dins la ratera d'Unió, el partit oficial dels lladres. Aquest és el conte de la rata i del lleó, però vet aquí que no s'ha acabat, ni pel cap ni per la cua.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook