María Dolores de Cospedal, amb aquella rialleta de babaua que se li posa davant d'un micro, s'ufanava fa poc de l'striptease econòmic que havia fet el PP.

Striptease? Però si en comptes de despullar-se, els Populars han blindat les seves vergonyes amb un braguer de titani i, per evitar que no se'ls escapés cap centímetre de factura a l'aire, les han embolicades amb un burca de plom.

La pobra Cospedal, ai las!, no va preveure que a la platja nudista del PP hi desembarcaria un vigilant anònim, armat d'un ventilador virtual que esventaria les presumptes finances del partit. Un huracà de paperots on trobem foteses com la compra l'any 2010 d'un polo de Ralph Lauren per al xofer, per 120 euros. Quina pena que llavors ja no estigués operatiu el Bigotes, perquè els n'hauria trobat una dotzena a preu d'amiguito del alma.

Les filtracions d'Anonymous, és clar, poden quedar en una anècdota simpàtica el dia que Luis el Cabrón engegui l'aire condicionat. De moment, ja ens ha deixat voleiar un paper, aquest cop en coloraines, on es repeteix la presumpció que a Génova 13 paraven la mà tots els pesos pesants del partit. El detallet que Rajoy recollís la pasta a dins d'una caixa de puros pot explicar el seu temor actual a patir un càncer de laringe, si pronuncia la paraula Bárcenas mentre s'empassa el fum de l'havà. Cof, cof!

D'acord: en una democràcia normaleta, a algú ja se li hauria passat per la closca conjugar el verb dimitir en present d'indicatiu. Però en aquest racó de món tot s'arregla amb una bona pantalla de plasma. Sobretot, si juga la roja.