13 de juliol de 2013
13.07.2013

Ara et toca a tu

13.07.2013 | 07:31
Ara et toca a tu

o és el meu poble qui ha de sortir al carrer. Perquè és que ja, d'aquí a poc, hi acabarem dormint tots plegats. Ara et toca a tu si encara et queda una mica de vergonya. A tu a qui et vaig votar jo i tota la meva família de les cantonades del meu barri. A tu que si ets tal com ens vares dir que eres et vàrem donar la nostra confiança amb l'esperança que fossis capaç de guanyar-te el teu sou i deixar el teu còmode sofà del Parlament que només es passa les hores discutint la prevalença dels vostres egos polítics, que ens vol fer veure que els seus estúpids debats per tenir la raó tenen la més mínima importància per a nosaltres, els qui sentim a la nostre pell tot el pavor de seguir baixant en la pendent perillosa de perdre la nostra identitat.
Ets tu qui, si ets una dona o un home de veritat, ha de sortir a trepitjar els nostres carrers i trucar a la nostra porta i quedar-se a casa meva quan arribi el desnonament perquè no em fotin fora de la meva llar. Tu qui ens acompanyi de la mà per llençar per la finestra la televisió de tots els nostres greuges dels violadors que ens han segrestat a tot el país en la misèria. L'odi de classes ja l'heu ben instal·lat, com un nou opi del poble.
Però no es això, no és això. Perquè ?nosaltres no hem de tornar a caure en aquest nou serial de la vostra cavernícola perversió institucional. De l'odi tatuat perquè el meu poble ja ni treballa ni estudia, ni es pot curar, ni menja dos cops al dia. La culpa no és únicament de tots els Bárcenas, Ratos i altres males companyies de delinqüents habituals. La culpa dels nostres patiments és teva, que no baixes al carrer per donar-me la mà quan estic furgant en el contenidor a la recerca d'un tros de pa per a la meva filla. Jo dormo al carrer. I tu?

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema