El PP diu que votar és antidemocràtic. Potser els catalans hem de seguir el consell del dèspota Franco al fundador del PP Fraga Iribarne: "Haga como yo, no se meta en política." Els catalans fem política que no agrada gens ni mica a Madrid. Potser perquè Madrid mai s'ha desnazificat com Alemanya ho va fer i les idees feixistes segueixen tan vives com els noms de carrers feixistes.

Mireu com veu la consulta del 9 de novembre el president centralista Rajoy: "No tiene ninguna garantía democrática. Es algo que no tiene precedente en nuestro país. No tiene un censo previo y los partidarios de una posición clara disponen de las papeletas, las cuentan y las custodian. Y además, descargan la responsabilidad en los ciudadanos a los que se niegan a dar instrucciones por escrito. Sinceramente, los catalanes, la ciudadanía, no se merecen esto. Es un drama que algunos quieran hacer un viaje hacia la Edad Media. Nosotros tenemos que velar por los derechos de los ciudadanos de Cataluña". La seva vicepresidenta, Donya Soraya Saénz de Santamaría afegeix que si el poble sobirà vota és "todavía más antidemocrático."

Quan el Tribunal Constitucional el 2010 destrossava l'Estatut votat pel Parlament, pel Congrés i en referèndum pel poble sobirà, quina democràcia era? Quan Rajoy ara prohibeix el vot, és democràcia? Però quan milions de catalans es manifesten quatre anys seguits exigint el vot, això és antidemocràtic. I quan aquests milions de catalans ara organitzen una consulta, també és antidemocràtic.

Fraga era el Goebbels de Franco, però Rajoy és el Goering d'Aznar. Hitler va trencar Alemanya, avui la meitat del que era, i Aznar trencarà Espanya. Rajoy frena la consulta oficial, es nega a donar les llistes electorals i, cínic, acusa els catalans de no tenir garanties democràtiques. Ja busca excuses sobre el recompte, que fan les meses com sempre, massa clar i català potser. Tampoc entén que un cens electoral es pot fer abans de votar com passa a qualsevol reunió democràtica. Fa riure que acusi els catalans de voler tornar a l'Edat Mitjana. Aquest novembre surt un llarg estudi meu sobre la lluita catalana des de l'Edat Mitjana per l'Estat de dret en contra dels absolutistes francesos i castellans. Precisament el que hem de fer els catalans es recuperar l'Estat de dret de què gaudíem a l'Edat Mitjana, sense els absolutistes castellans i francesos.

No hi ha una via constitucional per frenar la consulta. Rajoy enviarà els grisos de Franco a segrestar les urnes? El poble sobirà anirà a votar i es trobarà amb guàrdies civils metralleta en mà? Tancs entre milers de turistes al passeig de Gràcia? A Catalunya ja tenim el precedent exemplar de la consulta per la independència que votaren un milió ?l'any 2009.

Quin ridícul el Tribunal Constitucional si mesos després de celebrar-se la consulta prohibeix el vot que ja s'ha fet! El poble sobirà mana i per això vol votar.