L'encaixada d'aquestes dues mans tenebroses i venjatives entre aquests dos homes obsesionats pel Poder (Mariano Rajoy i Pedro Sánchez) que volen restaurar la bestial condemna perpètua en el nostre Codi Penal d'aquells temps vells i caducats de la Llei de Talió: "ull per ull...". Aquesta sinistra encaixada ens ha d'omplir de vergonya a un poble que encara duu a les seves feixugues espatlles a tants de morts, torturats, desapareguts i empresonats "sine die"... per la seva lluita per la llibertat i per, quina casualitat, per la pau i en contra de totes les venjances.

Semblarà a qui em llegeixi que no té ni solta ni volta aquesta revolta meva, els pot resultar estranya aquesta comparació entre els anomenats terroristes d'avui i aquells revolucionaris per la llibertat del nostre poble injuriat pel cop d'Estat de Franco. Però és que tots plegats són víctimes d'una sola causa: la injustícia insuportable contra la nostra falta de llibertat i la injustícia insuportable de la seva fam. Però tots plegats humiliats sota la bota dels qui manen en el poder polític i econòmic. Davant de la primera causa es va poder aixecar un poble revoltat i culte. Davant de la fam sotmesa als seus predicadors dels seus senyors del petroli i de totes les riqueses del món només els queda el fanatisme involuntari a aquests pobles dels que desconeixen totes les seves misèries, només hi ha la fam i la probresa i la incultura, el millor caldo de cultiu per a l'addicció al fanatisme de sembrar el món de por. Ells maten i se suïciden. Són víctimes dels seus propis actes induïts i manipulats pels seus profetes enriquits a base de trepitjar-los sota les seves botes d'or.

I si aquestes encaixades de mans covardes foren capaçes de pactar contra la cúpula dels gihadistes, que són els qui manen assasinar i no contra els seus mercenaris que saben el què es fan?