Saberuts analistes intenten trobar una explicació a l'enèsim fracàs del Reial Madrid, però cap sap la veritat. Jo sí, perquè anava als Maristes. Quan els hermanos van voler formar equip juvenil de futbol van veure que els millors ja jugaven en altres equips, així que van arreplegar la morralla. Quin seria el nivell que jo n'era el capità. Per ensinistrar aquells nois amb tanta il·lusió com poc talent van posar un entrenador dur com el marbre i amb la mateixa empatia que aquest mineral: en Moreno. En Moreno sempre tenia la paraula d'ànim per a cada jugador, a mi m'assegurava -d'una banda de camp a l'altra perquè en quedés constància entre el públic- que tenia una bombolla al cervell que quan es movia em feia cometre idioteses.

En el descans d'un partit, un defensa es va autoinculpar, somicant, d'un gol rebut. Teníem 16 anys, s'esperava un paternal "no passa res, la culpa és de tots, etc.". En Moreno es va girar cap el defensor i cridant fins quedar-se fregant la lipotímia, va grallar:

- A tu el que et passa és que te la peles com un mono!

- No, de debò que no... (ja plorant)

- Com un mono!

Aquell descans, en lloc d'a variants tàctiques, va ser dedicat íntegrament a discutir si el noi se la pelava o no, i cal reconèixer que els crits d'en Moreno convidaven a donar-li la raó. La masturbació havia passat en un moment de ser causa de ceguesa a provocar errors futbolístics. Només els que no saben com les gastava en Moreno consideraran que és una millora.

Per si faltessin proves relacionant onanisme i mal futbol, David Luiz ha declarat que als 28 anys és verge. Poden suposar com es consola de la falta de relacions sexuals i la influència que tals pràctiques malsanes tenen en el seu habitualment penós rendiment. I això ens porta a l'inici. No és que vulgui veure la palla en ull aliè, però diria que Cristiano s'estima tant a si mateix que el Madrid no guanyarà res fins que Florentino no l'obligui a dormir amb guants de boxa.