Podrem citar Sartre, resoldre el teorema de Fermat o posar bé els accents només si sabem fer funcionar la goma dels calçotets. Ens vestirem d'intel·ligents. No caldrà res més que posar-se uns texans. Ni llibres, ni lectura, ni estudi: portarem el coneixement enganxat a la camisa.

Davant els creixents índexs d'estupidesa humana a escala mundial, Google i Levi's estan treballant conjuntament per crear un tèxtil intel·ligent. "Si no ho són els homes, que ho siguin les coses", devien pensar. Les nostres mànigues, camals i botons permetran donar ordres a tot tipus de pantalles.

Fins que les dues multinacionals del coneixement s'han posat mans a la feina, la possibilitat de contacte amb altres civilitzacions dins l'Univers, si existissin i amb la tecnologia que tenim, era pràcticament impossible. Pilotarem coets en pijama des del sofà mentre mengem pizza i Coca-cola i mirem el futbol. Arribar a Mart de vint-i-un botons serà la nostra propera utopia. Fins que descobrim que si enviem uns Levi's en farem prou per exportar l'única vida intel·ligent que quedarà a la terra.