S'està produint un fenomen molt molt rar. Sembla ser que d'un en un i de dos en dos, molt a poc a poc, militants de la CUP s'estan afiliant a CDC. És només un fenomen incipient que no podem saber encara si farà forat i si hi ha un mar de fons més profund. Hi ha també una interpretació més malèvola, que podria ser digna de l'Abat Barruel o de Daniel Estulin i és que atesa la debilitat de CDC, s'hi estiguin infiltrant per tal de canviar el líder. És una tàctica anomenada entrisme. Òbviament han hagut de renunciar a l'estilisme i vestir-se de forma una mica més convencional. M'he posat nerviós i m'han assegurat que aquesta opció queda descartada. També s'està donant un altre moviment més imperceptible i és que una altra part de gent de la CUP ha decidit que tanta assemblea de tantes hores no és bo i han anat a viure a llocs on no se sent Catalunya Ràdio, ni RAC 1, ni TV3, ni hi ha diaris. Retirar-se a viure futurs imperfectes. M'asseguren també del Departament de Salut que una part dels suïcidis són de persones amb vestits cupaires, serrells ajustats, samarretes reivindicatives, etc. És un extrem del qual Boi Ruiz no m'ha pogut confirmar.

M'informa Lluís Llach que ha atracat al port de Barcelona un vaixell amb destinació a Ítaca, sembla que té una capacitat de 2.000 passatgers, i no ho sap segur però m'ha dit que porta l'estrany nom de Stanbrook. El corresponsal a Catalunya del The Financial Times m'ha trucat dient-me que els regidors de la CUP han decidir deixar els càrrecs i transformar la societat des de fora de les institucions. Fonts del Grup Godó afirmen que Antonio Baños està a punt de firmar com a col·laborador de l'ABC, a Quim Arrufat i a David Fernàndez se'ls ha vist resant a la catedral de Barcelona. Duran i Lleida ha mort d'un infart quan uns cupaires despistats en comptes d'afiliar-se a CDC ho han fet a UDC.

En fi, sembla que han desaparegut, per una o altra raó, tot els militants de la CUP inclosos tots els diputats del Parlament de Catalunya.

La nit ha estat duríssima, ha donat mil voltes al matalàs, la temperatura a 40º. Artur Mas suat com un peix -quina frase feta més ximple- s'aixeca del llit. Quin somni tan sensacional: una Catalunya sense la CUP! Sense cap català amb samarretes reivindicatives! Sense cap polític que digui tots i totes, ciutadans i ciutadanes, o encara pitjor que per referir-se als 7,5 milions d'habitants digui: catalanes!

És el dia 14 de març, s'han celebrat noves eleccions, el resultat és el mateix, Antonio Baños es fot un Gimlet per celebrar-ho i els de la CUP encara eren allí.