El PP no deixa de repetir que representa 7 milions de persones. No és poc però és insuficient per governar. Ho reiteren perquè ho tinguin en compte els altres i, sobretot, per recordar-s'ho a ells mateixos. Els 7 milions de vots, el que els queda, són insuficients per treballar a soles i inservibles contra les accions dels jutges i de la guàrdia civil. Els 7 milions de vots són la força que mou el cos, però el cos és el problema, afectat per la infecció generalitzada de la corrupció, que afecta el sistema nerviós de Génova 13, als organismes regionals de Madrid i de València. La sèpsia (del grec septes: "podridura") avança sense control.

Ho ha reconegut Esperanza Aguirre en el seu discurs de dimissió: "La corrupció ens està matant a tots". A ella la mata suaument amb la seva cançó dimissionària, el seu sabiner "ahora, que me despido pero me quedo". "La corrupció ens està matant a tots" és una asseveració certa, fins i tot venint d'Esperanza Aguirre, que es va divorciar de la veritat sent molt joveneta i que ha estat capaç d'enganyar a la mentida amb mentides. L'hi hauria dit personalment a Rajoy, però el president del govern no li va agafar el telèfon (com no va agafar la mà estesa per Pedro Sánchez, a qui vol per a soci de govern).

La sèpsia està afectant Rajoy en la mobilitat i s'atura quan el Rei li demana que es mogui i es mou quan li toca estar-se quiet. També menysté el seu sentit comú, d'aquí que no entengui que ningú li doni suport després d'haver governat contra les altres forces, les que hi havia i les que hi ha en resposta a la seva política i la seva economia. A més, els doctors han vist en les pupil·les de Rajoy la dilatació de la por al veure a Esperança Aguirre als comandaments d'un helicòpter que pilota contra el terra. Aquest és el veritable sentit de la seva resposta per SMS: "T'entenc".