Accident a Quart

Montse Bonet Masferrer. LLAGOSTERA.

El dijous dia 21 de juliol, a 2/4 d'11, mentre estava aturada al semàfor de Quart (direcció Girona) amb el meu vehicle Opel Astra, vaig ser col·lidida per un vehicle que estava aturat davant meu i que va fer marxa enrere de cop.

Una furgoneta petita de color blanc. Amb les presses em va donar les dades errònies i ara la meva asseguradora diu que no es pot fer la reclamació. M'he quedat sense vehicle, que necessito per anar a treballar i no disposo dels diners necessaris per reparar-lo. La meva situació és realment desesperada. Agrairia moltíssim que si algú ho va veure i pot facilitar-me més dades, o el mateix conductor de la furgoneta (un noi jove que estava repartint) contactessin amb mi a través del diari.

Cadaqués és, gairebé, el paradís

Josep M. Loste i Romero. PORTBOU.

Cadaqués és una joia, és magnífic, és encisador, el parlar salat dels seus vilatans és meravellós, la seva gastronomia és fabulosa; però té una gran assignatura pendent: el transport públic en general, atès el col·lapse de la carretera per accedir a la vila daliniana. Potser s'hauria de preveure, sobretot en la temporada estiuenca, molt més transport públic per mar, des dels ports de Portbou, Llançà, Roses i Palamós; i també, des de Portvendres. I deixar el cotxe només per emergències. Aquesta, a més, podria ser una petita alternativa per tal de donar més feina a un sector pesquer de la zona en força decadència. De fet, Cadaqués és, gairebé, el paradís, només li manca un element molt cabdal i «civilitzatori»: el tren convencional.

Hotel Cochambre

F. XAVIER MATARRODONA I MARTÍNEZ. BARCELONA.

El passat dia 4 d'agost vaig anar a Sant Feliu de Guíxols per assistir als focs d'artifici, a les 11 de la nit. Felicitacions a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Tot seguit vaig anar al concert programat amb antelació que hi havia al passeig del Mar. Doncs, sorpresa, actuava un grup musical anomenat Hotel ?Cochambre. Feia anys que no ballava tant i m'ho passava tan divertit. Un repertori variat i molt ben interpretat. Tots els músics (teclista, bateria, baix elèctric i guitarra elèctrica) varen fer solos i després el cantant principal, descamisat i marcant pectorals tot suat... és aquest senyor el «puto Leo Messi» del xou musical i de l'escenari i la performance.

Vull felicitar Hotel Cochambre, que jo no sabia qui diantres eren, ja que es va generar un clima i una atmosfera de «buen rollito» i el prota -cantant superdivertit i amb moltes «taules» sobre l'escenari.

Va regalar samarretes als ?estrangers, va fer gags humorístics molt bons, ens va fer riure, ballar i vibrar a alta velocitat musical... Varen finalitzar amb música (cançons) de reggaeton i música llatina que ara està de moda però que a mi, la veritat, em surt per les orelles quan escoltes aquesta música més d'una hora seguida.

Cochambres, teniu un nou fan i hauré de comprar algun disc o CD vostre. Disculpeu que no recordi els vostres noms. Em vàreu regalar quasi tres hores de felicitat en estat pur.

Tots els solos d'alta qualitat. Hotel Cochambre... Forever!