Arbres arrencats al parc

Dolors Bancells Lloveras vidreres

Un matí m´aixeco i veig que estan arrencant arbres del parc de Mas Flassià, al costat del camp de futbol i parc infantil c/ Montnegre, així com arbres del c/ Devesa i c/ de la Masia i finalment del parc de Mas Flassià, enfront del c/ Sant Jordi.

Avui m´assabento que encara falta arrancar-ne molts més. Per favor, ¿per què? Sí, el nostre alcalde ens ha enviat una carta demanant disculpes per no haver informat abans, però el mal ja està fet, ara haurem de passejar sobretot els avis i els nostres nets a l´estiu sense ombres i sense l´encant dels arbres i com sempre trepitjant la merda dels gossos (un altre problema).

Sr. alcalde, quan enviï la revista Info Vidreres, informi bé de les actuacions del municipi i si us plau tant les coses positives com de les negatives, que també n´hi ha.

Una veïna dolguda.

I, ara, què?

JOSEP MARIA BOSCH girona

Les primeres actuacions d´Alemanya, del Regne Unit, de Suïssa i de Bèlgica, pel que fa al cas dels exiliats catalans, han estat una autèntica fuetada contra Espa­nya, la seva manca de democràcia i, sobretot, el rovellat entramat judicial espa­nyol. Vegem-ho: és cert que, el tema només ha fet que començar però, de moment, aquests països, indubtablement democràtics, han estirat les orelles -i de quina manera- i han «mostrat les ver­go­nyes», de les autoritats espanyoles.

I, ara, què? Si Espanya fos aquella «democràcia» de la qual s´omplen la boca els nostres pitjors polítics, les actuacions haurien d´èsser les següents: a) Estudiar el que ha passat; b) Veure les raons que han portat Espanya a aquesta gran vergonya; c) Tractar d´homologar el nostre sistema judicial, represiu i coercitiu, al dels països més avançats d´Europa i d) Actuar amb els actuals presos polítics, seguint aquesta doctrina europea i civilitzada. És evident que aquests nostres polítics ni entenen ni són capaços de fer això€ l´únic que saben fer és agafar els quatre pitjors ministres del govern i portar-los a Màlaga, a fer el ridícul més absolut en les processons de Setmana Santa. Pel que sembla, el que vol fer aquest govern, incapaç d´aprendre cap lliçò, és definir nous delictes a veure si en troben algun que els pugui «fer feliços» i passejar la seva incultura pel territori «patri».

I ja no parlem de les reaccions airades contra Europa € Alguns han arribat a demanar sortir de la UE€ els comentaris de la premsa de Madrid, avui sense cap mitjà independent i lliure i tots dintre del que, de manera simpàtica s´anomena la «Caverna (ó Brunete) Mediática», mostren no només la manca d´objectivitat i professionalitat, sinó -el que és mes greu- la manera indecent com els agrada manipular la informació i les persones € i aquella incultura que el dictador genocida va imposar als espanyols € ha fet la resta. I no vull ni parlar de la vergonya que produeix, en qualsevol demòcrata, sentir les opinions repugnants dels Losantos, Hertsch, Vidal, Marhuendas, Espadas, Indas, etc. etc. de torn.

Investidura de Puigdemont, ja!

Juan Carlos alonso anglada flaçà

Srs. Polítics,

Sincerament, no se què espereu a investir en Carles Puigdemont i retornar-lo al lloc que li pertoca: legítim (i manllevat) com a president de la Generalitat de Catalunya. No puc entendre que el que vam expressar amb els nostres vots no ho vulgueu tenir en compte, tot i que us ompliu la boca dient que respecteu i seguiu el mandat del poble. Imagineu que l´Arrimadas i els seus companys del 155 arribessin a sumar els vots suficients... No triguen ni un segon a investir-la i perllongar-nos l´agonia. Ja n´hi ha prou de buscar succedanis (tots ells ben nobles) i de cercar solucions que plaguin als opressors. El nostre president només és un. Investiu-lo. O no sou mereixedors de la nostra confiança. Les conseqüències les pagarem entre tots, mai ningú va dir que la llibertat fos gratuïta o que sortia en un paquet de galetes. I de galetes ja en vam rebre.

República Catalana ara, investidura de Puigdemont, ja!

El nombre total de docents admesos a les oposicions d'Ensenyament a Catalunya és de 18.393 a Catalunya i 2.287 a Girona, i no de 20.059 i 2.449, com per error publicàvem a la taula de la pàgina 11 d'ahir.