Amb la llibertat d´ensenyament

Jesús Domingo Martínez Girona

El Tribunal Constitucional confirmava que ha rebutjat el recurs del PSOE contra la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (Lomce). Recorden la injuriada des de l´esquerra «Llei Wert», en avalar que se subvencioni amb diners públics els col·legis que imparteixen l´educació diferenciada? També altres aspectes, com que la religió sigui una alternativa obligatòria. Curiós que la resposta que ha trobat el PSOE contra aquesta decisió del TC és... reformar la Constitució.

Sens dubte el que ha fet el Tribunal Constitucional no és més que un exercici de llibertat per als pares, podran triar l´educació que volen per als seus fills, i per a l´educació espanyola en general.

Ofenses

Josep Puiggros gafarot palamós

Pel que sembla, el llaç groc ofèn el sr. Ministre de Justícia i Notari Major del Regne d´Espa­nya, sr. Rafael Catalá. Amb tot el respecte pel Sr. Ministre, no fora cas que... jo voldria dir-li el que a mi m´ofèn. M´ofèn que utilitzin les clavagueres de l´Estat per carregar-se la Sanitat Pública jugant amb la salut de la gent del meu país, siguin o no independentistes. M´ofèn que intervinguin l´economia catalana i al mateix temps incitin les empreses a marxar. M´ofèn que vulguin carregar-se la meva llengua només pel fet que no els agrada que parli diferent. M´ofèn que hagin desmantellat els comandaments dels Mossos pel simple fet que no perdonen l´actuació positiva de Barcelona, posant en risc la seguretat de la nostra gent, siguin o no independentistes. També m´ofèn que acusin el Comandant Trapero d´associació criminal quan el més lògic fora condecorar-lo. M´ofèn l´actuació partidista del jutge Llarena, considerat un heroi nacional i que no respecta els drets dels diputats erigint-se com el braç executor de l´Estat aplicant una presó preventiva sense judici a gent que no ha comès cap delicte (avui ha denegat per segona vegada el dret a llibertat a Jordi Sánchez per presentar-se al Parlament, us esperàveu alguna altra cosa?). Es pot discutir si són presos polítics o polítics presos tal com diu el Ministre de Justícia però el que és innegable és que són ostatges. M´ofèn també que els ministres de Foment vinguin a prometre inversions que no tenen cap intenció de complir i m´ofèn que un rei vingui a Catalunya a donar lliçons de democràcia i dignitat, els catalans tenim molts defectes però la indignitat no és un d´ells, de dignitat ens en sobra, com també de tossuderia, tossuderia per exigir respecte pel nostre país, respecte perquè Espanya sense nosaltres no seria el que és, seria una altra cosa, amb seguretat molt pitjor.

Sr. Ministre, tingui-ho present abans de menysprear aquest poble que és el meu.