03 de maig de 2019
03.05.2019
Diari de Girona

Cartes

03.05.2019 | 00:39
Cartes

banyoles
MARGARITA TARRADAS PASTORET
Ha mort als 81 anys. Era vídua de Josep Perich Solé i tenia dos fills. Residia a Banyoles.
L'enterrament se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

CASSÀ DE LA SELVA
JOSEP CALDAS BOSCH
Ha mort als 87 anys. Era casat amb Glòria Recasens Soy i tenia quatre fills. Residia a Cassà de la Selva. L'enterrament se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

FIGUERES
ROSER VICENS SALLERES
Ha mort als 100 anys. Era natural de Figueres, on residia. Era vídua d'Enric Quera Cullell i tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

FIGUERES - ROSES
MANEL ROCA NIERGA
Ha mort als 72 anys. Era natural de Figueres i residia a Roses. Era parella de M. Teresa Teixidor Florit.

GIRONA
JOSÉ MANZANO PÉREZ
Ha mort als 51 anys. Tenia tres fills. Residia a Girona.
L'enterrament se celebrarà avui divendres, a 2/4 d'11 del matí, a la parròquia major de la basílica de Sant Feliu de Girona.

MARGARITA PALOMER PERACAULA
Ha mort als 94 anys. Era vídua de Salvador Vilaplana Ventura i tenia dos fills. Residia a Girona.
L'enterrament se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al Tanatori de Girona.

OBDULIA RODRÍGUEZ VALENCIA
Ha mort als 94 anys. Era vídua de Francisco Calero Martínez i tenia tres fills. Residia a Girona.
La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al Tanatori de Girona.

MIERES
JOAN JULIÀ SOLER
Ha mort als 86 anys. Era vidu de Marcelina Xiqués Torrent i tenia tres fills. Residia a Mieres. L'enterrament se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Mieres.

OLOT
MONTSERRAT LLAGOSTERA OLIVAS
Ha mort als 88 anys. Era natural d'Olot, on residia. Era soltera. L'enterrament se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d'Olot.

JOSÉ PAREDES ARJONA
Ha mort als 89 anys. Era natural d'Archidona (Màlaga) i residia a Olot. Era vidu de Sofía Sotillo Sánchez i tenia quatre fills. L'enterrament se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d'Olot.

PALAMÓS
AMALIA TEJEDA DÍEZ
Ha mort als 81 anys. Era casada amb Manuel Ramos Martínez i tenia tres fills. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al Tanatori de Torroella de Montgrí.

PERALADA
VENANCI ROSELL i MARTÍ
Ha mort als 80 anys. Era natural de Cervià de Ter i residia a Peralada. Era vidu de Benita Delgado i Bayés i tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà demà dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Peralada.

SALT
JACINTO CANO GARCÍA
Ha mort als 98 anys. Era casat amb Julia Rodríguez Gracia i tenia dues filles. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al Tanatori de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS
JOSEP COLL DOMINGO
Ha mort als 90 anys. Era natural de Vilobí d'Onyar i residia a Sant Feliu de Guíxols. Era casat amb Soledad Vila Casanovas.
La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a l'oratori del Tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook