Gràcies al cos

de Bombers

FAMÍLIA saló MARTÍ GIRONA

Avui dia, que vivim en un temps d'injustícies i de falta de democràcia. És de justícia lloar l'actuació del cos de Bom­bers de Girona.

El passat dilluns, dia 14 d'octubre, van protagonitzar un rescat d'una persona que pateix seqüeles importants provocades per un ictus, la qual havia caigut i quedat tancada en un ascensor.

La família us dona les gràcies per la vostra tasca i diligència. Endavant, no defalliu.

Aldarulls

Eulàlia Rodríguez Pitarque Torroella de Montgrí

Quan vaig començar a veure les imatges en directe, a la nit pel telenotícies, del passeig de Gràcia amb Mallorca, plena de focs, d'aldarulls i on es barrejaven la policia per un costat i els manifestants per altres, vaig trucar a la família. Ahir havien baixat al carrer, avui ja no s'havien atrevit. Havien tancat finestres. Deien que feia pena i por.

No és la imatge que es vol transmetre al món de la protesta pel desacord amb un judici i una condemna tan desproporcionada. La imatge de la solidaritat amb els presos ha de ser la de la majoria: la pacífica, la tranquil·la, la de la presència sense fer mal. No cal cremar el mobiliari urbà. Les càrregues policials hi sobren també. Si s'obre pas a la via de la violència, tota la feina feta en pro del procés es pot veure desdita no només per les imatges, certament, sinó que també per alguna mena de desànim als rengles de l'independentisme en obrir-se-li un front amb el qual no comptava, cosa que li pot fer perdre en un no-res l'admiració general per la seva revolta fins ara dita dels somriures.

Estic emprenyat, disgustat, indignat!

Toni Gutsens Sant Joan les Fonts

Aquest darrer 19 de juny, la meva mare es va posar malalta i vaig trucar al 061, a dia d'avui encara estic esperant que vinguin! L'endemà vaig trucar per queixar-me, però és evident que no vaig treure res en clar.

Quina és la meva sorpresa, el meu estupor, quan fa pocs dies, una pobra cabra va caure al riu i ràpidament es van presentar bombers, helicòpter i tot el que va caldre per rescatar-la. I bé! No diré que el pobre animal no tingui drets! No em mal interpreteu! Doncs estic totalment a favor dels drets animals, quedi clar! I evidentment respecto la feina dels rescatadors!

Però la meva pregunta és: potser la cabra paga més impostos que la meva mare? És per això que van córrer a rescatar-la i a la meva mare no va venir ningú a interessar-se per la seva salut?

Amb tanta manca de ­personal i tant desinterès per part d'alguns és millor tenir una ­salut de ferro o en tos cas quan truqueu al 061 feu un beeee que us atendran millor i més ràpid...

On hem arribat, senyors!

Quins pebrots!

Per necessitats de producció, Diari de Girona no publica avui el suplement Salut; dijous que ve recuperarà la seva periodicitat setmanal.