Una dècada enrere (maig, 2010) la Rockefeller Foundation i el Global Business Network van organitzar una jornada de reflexió sobre els possibles desafiaments que la Humanitat hauria d'enfrontar en el futur, amb el títol «Hipòtesi sobre el futur de la tecnologia i el desenvolupament internacional». Un dels desafiaments contemplats seria el d'una pandèmia planetària provocada per un nou virus gripal que, transmès als éssers humans per oques salvatges, contagiaria el 20% de la població mundial, amb una mortaldat de vuit milions de persones en set mesos. La gent quedaria confinada a les seves cases i el trànsit de persones i mercaderies, interromput. El país que amb més eficàcia s'enfrontaria a la crisi sanitària seria la Xina comunista, degut a la seva fèrria quarantena en l'interior i en el seu aïllament a l'exterior, cosa que permetria ser el primer país a recuperar-se. Tothom acceptaria de ser controlat i vigilat pel seu respectiu govern per evitar el contagi, anteposant la seguretat a la llibertat.

El 2015, cinc anys després, el magnat Bill Gates va explicar en diverses conferències i entrevistes que el principal problema que la Humanitat hauria d'enfrontar no seria una guerra atòmica, ni terratrèmols, inundacions, huracans o meteorits, sinó una pandèmia provocada per un virus semblant al de la grip.

Quatre anys després, el 18 d'octubre de 2019, va tenir lloc a Nova York el denominat Event 201, organitzat pel John Hopkins Center for Health Security, la Bill & Melinda Gates Foundation i el World Economic Forum. Es va fer el simulacre del que succeiria si un coronavirus transmès per animals, en aquest cas per porcs brasilers, provoquessin una pandèmia d'abast planetari. Per combatre la pandèmia es proposava una estreta col·laboració entre els governs per garantir el subministrament de medicaments i de mercaderies, suspendre internet per evitar falses informacions i inundar els mitjans amb informació emesa pels organismes oficials. Conclusió: seria necessari centralitzar la presa de decisions per sobre dels governs nacionals.

L'Event 201 va tenir lloc dos mesos abans que el govern comunista xinès donés la notícia del primer cas de contagi per coronavirus a Wuhan...

Pocs mesos després, Henry Kissinger va escriure el 3 d'abril de 2020 en el Wall Street Journal que «la pandèmia del coronavirus alteraria l'ordre mundial per sempre», perquè quan acabi «es percebrà que les institucions nacionals han fet fallida».

Junt a la concentració de funcions en un megagovern mundial, l'altre element clau seria el major control de les persones, tant el control dels seus moviments, amb l'excusa de protegir la seva salut, com el control de les seves compres, amb l'excusa d'evitar el contagi a través de monedes i bitllets (un banc ha presentat ja un sistema de pagament consistent en un xip implantat sota la pell, mitjançant una injecció entre el polze i l'índex que permetria pagar amb la mà).

Un dels objectius de l'Agenda 2030 de l'ONU és proveir d'identitat legal a tots els habitants del planeta. El projecte denominat ID 2020 (Identitat Digital 2020), creat per la Rockefeller Foundation, Microsoft i Gavi-The Vaccine Alliance, amb l'objectiu d'identificar tots els humans per sobre dels registres de cada Estat, fou presentat a l'ONU el 2017 i en el World Economic Forum de Davos el 2019. Totes les dades personals quedaran concentrades (carnet d'identitat, de conduir, passaport, currículum laboral, targetes de crèdit, comptes bancaris, història clínica, vacunacions...). Per tal de garantir que sigui personal, intransferible i permanent s'utilitzaran les petjades dactilars, l'iris dels ulls i altres dades biomètriques.

Es podrà arribar a penalitzar a qui es negui a portar aparells que permeten rastrejar-lo i controlar-lo? Les represàlies podrien ser d'ordre econòmic (impedir comprar), penal (tipificació d'un nou delicte de desobediència) i polític (assenyalat com a opositor al règim). La Xina comunista acaba d'implantar l'anomenat «sistema de crèdit social», consistent en la vigilància del «comportament» dels ciutadans, mitjançant càmeres de reconeixement facial.

El 26 de maig de 2020, en plena pandèmia coronavírica, la Microsoft de Bill Gates va registrar a la World International Property Organization la patent d'un sistema de criptomoneda que utilitza dades d'activitat corporal... El número d'aquesta patent és 2020/060 606.

Un destacat escriptor aconsella llegir el llibre de l'Apocalipsi, el llibre escrit per sant Joan fa dos mil·lennis, si et vols assabentar de les últimes notícies:

«I se li permeté de donar alè a la imatge de la Bèstia, i fer de manera que tots els qui no adorin la imatge de la Bèstia siguin morts. I fa que a tothom, petits i grans, pobres i rics, lliures i esclaus, els sigui posat un tatuatge a la mà dreta o al front, i que ningú pugui comprar o vendre, sinó el qui porti de tatuatge el nom de la Bèstia o la xifra del seu nom. Aquí s'hi vol la saviesa! Qui tingui enginy que calculi la xifra de la Bèstia, perquè és xifra d'home: la seva xifra és sis-cents seixanta-sis». (Apocalipsi, 13, 15-18. Fundació Bíblica Catalana. Institut Cambó).

CODA.- Bill Gates (Seattle, 64 anys) destina gran part de la seva fortuna (112.000 milions de dòlars) a canviar el món, millor dit, a «optimitzar el planeta». No obstant això, se l'ha arribat a comparar amb l'Anticrist. Robert F. Kennedy, nebot de l'expresident Kennedy, lidera la guerra contra Bill Gates, que ha donat 500 milions per a la investigació de la vacuna. «Aquesta pandèmia és terrible, però el canvi climàtic serà molt pitjor», acaba d'afirmar. I prossegueix: «Si es vol un planeta sense combustibles fòssils, amb renovables insuficients, la Humanitat ha de tornar a confiar en l'àtom, però un àtom net i segur». Amb l'astrofísic Lowel Wood ha creat Terra Power per desenvolupar un nou tipus de reactor nuclear. El 2015 va arribar a un acord amb el dictador comunista Xi Jinping per construir-lo. Però el 2018 Trump va suspendre els acords bilaterals amb la Xina comunista. Bill Gates no desespera: l'Apocalipsi pot esperar...