Des de fa molts dies, als diferents mitjans de comunicació, venim llegint i escoltant la realització de protestes, amb relació a molta gent, homes i dones, que fa bon nombre d’anys venen treballant, en diferents llocs de l’administració, tant de l’Estat com de les diferents autonomies, en qualitat d’interins i en el decurs del temps –la gran majoria superant sobradament el límit dels tres anys­- s’hi han anat fent grans, ja que n’hi que n’hi porten més de quinze. I, per consegüent, han passat a dependre, econòmicament, de la seva feina.

Bé! Ara l’Administració ha decidit solucionar-ho, a la brava, convocant unes oposicions, obertes a tothom, amb la qual cosa les i els que ja venen treballant hauran de defensar el seu lloc de treball, competint amb gent més jove i més preparada pels estudis, que no vol pas dir que, per desempenyorar la feina siguin millors que les i els que l’estan fent, que poden quedar-ne, injustament, desqualificats.

Els que hi tenim gent coneguda o familiars, en aquesta crítica situació, ens manifestem, totalment, amb la seva justa protesta en favor de la consolidació dels seus llocs de treball. No són els culpables que s’hagin superat els límits d’interinatge. Es mereixen una consideració. És el nostre parer.