Diuen que qui sembra tempestes recull tempestats i això és el que passa al nostre estimat club, en el qual en els últims anys la qualitat futbolística ha baixat en picat, any rera any i el nostre futur és cada cop més a prop de la 1a RFEF, però sembla que ningú al club se n’adoni de la situació, que per a mi té noms i cognoms.

El primer culpable de tot és la persona que fa els fitxatges, crec que el càrrec li va gros, es dedica a fitxar noms, no jugadors, i a sobre amb sous de crac, no cal dir noms, no vull ferir susceptibilitats a ningú, tothom coneix de quins jugadors parlo i a sobre l’únic davanter bo ens el venem a preu de saldo. Crec que no fa falta dir res més, per ara.

El segon culpable és l’actual entrenador, si bé no té tota la culpa, si molta xerrameca, explicacions brillants, teories i definicions de joc per omplir diaris, però a la hora de la veritat sobre la gespa no es veuen per enlloc, serà que la plantilla no té prou qualitat?, o també que alguns jugadors no juguen a la seva posició natural? o no en sap més?

El tercer culpable són els jugadors que ens cedeix el City, no tenen encara l’experiència ni la formació per jugar en aquesta categoria, a prop de la vintena que han vingut en tots aquests anys, en podríem salvar com a màxim a dos, la resta no cal ni parlar-ne, ajudes així no són tal ajudes, més aviat són un problema.

I no deixem de banda els propietaris i l’equip de govern de la nau gironina, el president com diria un castís no punxa ni talla, el director general se’l coneix però no es veu i els amos venen de tant en tant a fer-se la foto de rigor i a mirar si hi ha beneficis, que és l’únic que els interessa.

En fi, si algú té una vareta màgica per poder redreçar la nau, ràpidament que la posi en marxa, perquè ja ens està entrant aigua per tot.

Una persona que estima al Girona.