BANYOLES

JAUME SERRA SERRA

Ha mort als 81 anys. La seva parella, Teresa Coromina Demonjo. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

JOAQUIM OLIVER VIDAL

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Teresa Pastoret Miró. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

BLANES

CLAUDINA VALLES CABEZAS

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Eduardo Valverde Chale. Residia a Blanes. 

BONMATÍ

BONAVENTURA ROURA TABERNER

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Àngela Nadal Moner. Residia a Bonmatí. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori de Salt. 

GIRONA

RAMONA LANZAS GARCÍA

Ha mort als 86 anys. Era vídua de José Manrique Arias. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori de Girona.

JOSÉ MURILLO GARCÍA

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Concepción Santiago Palacios. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sta. Eugènia de Girona.

OLOT

JÚLIA FRÍAS HOYUELOS

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Josep Molas Moriscot i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot. 

PALAFRUGELL

JOSEP SOTO GORINA

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Mercè Morales Montes. Residia a Palafrugell.

PALAMÓS

ELVIRA GARCÍA GARCÍA

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Marciano Rodríguez González. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.