Una pregunta que ens formulem constantment davant d’ una societat que trontolla en valors és la de com eduquem als nostres adolescents. Doncs crec que hauríem de tenir en compte aquest fet ocorregut una nit de dissabte a Banyoles.

Al voltant de les dues de la matinada un grup de joves entre disset i divuit anys varen trobar un gos a la plaça Perpinyà, veient que estava sol varen decidir trucar a la policia perquè els ajudés. Després d’una petita conversa on l’agent va deixar caure que ja feia un parell de dies que l’ havien vist, els diu que si poden agafar-lo el portin a comissaria. Els nois aconsegueixen que el gos els segueixi entre jocs. En arribar els atén un agent, i de seguida en surt un altre que des de lluny mira si porta xip, sembla ser que no…. I ara ve el terrible desenllaç, la solució que els donen: deixeu-lo on l’heu trobat.

No em vull quedar callada davant d’aquests fets. Aquest és l’exemple del que fa un agent públic en un municipi que ja fa molts anys va aprovar una moció en contra del maltractament animal?