Opinió

Incendiar-se l’entrecuix

Ciutadans fent guàrdia, dia i nit, per preservar muntatges florals. Ciutadans resguardant, a les nits, peces d’instal·lacions florals. Passa per Temps de Flors i passa per moltes altres qüestions que no tenen res a veure amb les flors. Ciutadans cremant muntatges florals. Ciutadans robant elements d’instal·lacions florals. Passa per Temps de Flors i passa per moltes altres qüestions que no tenen res a veure amb les flors.

És obvi que no hi pot haver un policia a cada muntatge, com tampoc a cada carrer, ni a cada contenidor. Deixar un projecte floral a la intempèrie ara mateix és concebut com un risc per alguns d’aquells qui han destinat moltes hores a poder-los ensenyar. O perquè tenen valor econòmic o sentimental. És trist però és així. Per reflexionar.

L’incivisme provoca que hi hagi veïns que hagin de fer peripècies que semblarien còmiques però que, vistos els precedents, són raonables. Lamentablement raonables. Per reflexionar.

Els que es dediquen a destrossar muntatges -o a cremar contenidors- podrien destinar el temps a ventar-se cops de cap a la paret o a incendiar-se l’entrecuix. Però no, prefereixen destinar la seva fúria malmeten el que no els és propi.

Per reflexionar i que caigui ja el meteorit.

Subscriu-te per seguir llegint