Els veïns i clients de les botigues de l’avinguda Lluís Pericot s’han despertat amb una notícia del tot inesperada: l’entranyable pàrquing Pericot tanca! Faran servir el terreny per a un altre ús.

I què farem els usuaris que fèiem servir allà una plaça per aparcar?

A ningú se li escapa que negocis + pàrquing disponible = + clients (dinamisme econòmic). El Sr. Jaume, que és qui gestiona el pàrquing, explica que rep, cada dia, la mateixa pregunta dels seus clients i dels molts propietaris i de molta gent que va a comprar amb cotxe cada dia als comerços de la zona aparcant allà, aprofitant aquest servei.

-I on aparcarem, ara? -On aparcaran els clients habituals dels nostres comerços? Jo també em faig aquesta pregunta.

Preocupats per aquesta qüestió, ja que el tancament d’aquest pàrquing minva les expectatives econòmiques del comerç de la zona i mostrant empatia cap a la clientela i cap als propietaris dels comerços annexos, a qui en Jaume coneix des de fa molts anys, creiem que una possible solució seria que els aparcaments públics de la zona passessin a ser zones blaves (ja que l’Ajuntament sí té competències per fer-ho).

D’aquesta manera s’aconseguiria un volum dinàmic d’aparcaments superior als que permet el Pàrquing Pericot.

Esperem que aquesta carta arribi al Sr. alcalde i que pugui ser sensible a les necessitats del barri, de manera que aquesta zona blava, tan necessària, acabi sent una realitat ben aviat, aconseguint així una solució satisfactòria per a tothom!