24 de agost de 2009
24.08.2009

JORNADA | CIBERSEGURETAT: PIMES EN RISC


Les JERC deploren que Saura permeti la manifestació falangista d'Arenys de Munt i li demanen explicacions

24.08.2009 | 10:55

Les JERC s'oposen a l'autorització de la manifestació falangista d'Arenys de Munt (Maresme) convocada pel pròxim dia 13 de juny, el mateix dia que se celebra una consulta popular sobre l´autodeterminació de Catalunya. Assenyalen que es tracta d'una concentració feixista que 'sens dubte coaccionarà la ciutadania d´Arenys de Munt a l´hora d´exercir el seu lliure i democràtic dret de vot'. Demanen explicacions al conseller Saura per la seva decisió 'que resta fora de qualsevol coherència i lògica democràtica' i fan una crida al jovent a mobilitzar-se 'pacíficament' per rebutjar el feixisme.

Les Joventuts d'Esquerra mostren el seu rebuig a 'l´actitud feixista' i 'antidemocràtica' de la Falange 'que pretén impedir que el nostre poble pugui decidir el seu futur'. Així mateix, les JERC diuen no entendre que el govern espanyol il·legalitzi partits independentistes i d'esquerres al País Basc i que, en canvi, faci els ulls grossos amb els que s'oposen sense embuts a la democràcia i donen suport al règim franquista.

Demanen explicacions al conseller Saura per la seva decisió, 'que resta fora de
qualsevol coherència i lògica democràtica', de permetre la manifestació d'un grup feixista el mateix dia que es fa 'un assaig crucial per a la democràcia i el futur del poble de Catalunya amb la intenció declarada i evident de condicionar-ne els resultats'.

En aquest sentit, les JERC animen el jovent independentista a participar en aquesta cita sobre l'autodeterminació i a mobilitzar-se 'pacíficament' per rebutjar el feixisme.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades