30 de maig de 2010
30.05.2010

Diari de Girona

Arriba a l´Estat

Les aplicacions que donen la benvinguda a l´iPad

Apple té en compte els estudiants, els amants de la música i de la Fórmula 1 i els fans de Marvel

28.05.2010 | 14:49
Un jove busca accessoris per a l'iPad.

L'estrena del dispositiu d'Apple a l´Estat ha estat rebut aquest divendres 28 de maig per noves aplicacions. Per a estudiants, amants de la música o de la Fórmula 1 o per a fans de Marvel; Apple ha pensat en tots ells i així ofereix una àmplia gamma d'aplicacions en el seu App Store amb preus que van de zero a 26 euros.

ISTUDIEZ PRO

Estrenat en dates d'exàmens, el nou dispositiu de la companyia de la poma, lluny de distreure als estudiants, els permetrà organitzar el seu temps de forma més eficient gràcies a 'iStudiez Pro' (http://itunes.apple.com/gb / app/id310636441? mt = 8).

Entre altres funcionalitats, el nou app - creat per Andriy Kachalo i Michael Balashoff i disponible per 2,39 euros - ajuda els estudiants a alliberar temps addicional per preparar els exàmens i organitzar els horaris del curs que ve amb detall.

STAR WALK

'Star Walk' (http://itunes.com/apps/starwalkforipadinteractiveastronomyguide), creat per Vito Technology Inc, és una finestra al cel nocturn. Mitjançant la seva descàrrega, a un preu de 3,99 euros, permetrà als usuaris disposar d'un planetari personal.

Entre les seves característiques destaca la possibilitat de descobrir constel·lacions i cossos celestes segons la ubicació i l´orientació de l'usuari i, fins i tot, observar cels futurs gràcies a la seva funció "Màquina del Temps".

MAGIC PIANO

La companyia de la poma també ha pensat en els amants de la música que podran divertir-se tocant música en teclats en forma d'espiral, circulars o construïts amb llum amb 'Magic Piano' (http://itunes.com/apps/magicpiano).

Es tracta d'una aplicació de Smule que, amb un preu de 0,79 euros, permetrà fer un viatge virtual al voltant del món amb el "Mode Duet" per interpretar música en col·laboració amb altres persones.

F1 2010 TIMING APP - CHAMPIONSHIP PASS

L'aplicació oficial del campionat de Fórmula 1, 'F1 2010 Timing App' (http://itunes.com/apps/f12010timingappchampionshippass) és també la més cara dels nous apps, costa 25,99 euros , però també és una de les més completes.

L'app, de Soft Pauer, ofereix temps i posicions en directe i permet seguir les carreres com ho fan els enginyers de la F1. Ofereix en exclusiva totes les dades i característiques. I per a totes les carreres, el recorregut de classificació i la cursa.

CRONOMETRATGE OFICIAL EN DIRECTE DE MOTOGP 2010 - PREMIUM PASS

Appel també ha pensat en els aficionats a les curses de motos. Per això, ofereix als usuaris de l´iPad l´app 'Cronometratge oficial en directe de MotoGP 2010' (http://itunes.com/apps/f12010timingappchampionshippass), també de Soft Pauer i amb un preu de 14 , 99 euros.

MARVEL COMICS

Per aquells que prefereixin passar la tarda amb un còmic a les mans allà trobaran a l´iPad l´app
gratuït 'Marvel Comics' (http://itunes.com/apps/marvelcomics).

Els seus usuaris podran comprar i descarregar els seus còmics preferits des de dins de la pròpia aplicació.

BEEJIVEIM

En plena revolució de les xarxes socials 'BeejiveIM' (http://itunes.com/apps/beejiveimforipad) porta la missatgeria instantània a l'iPad per 4,99 euros.

L'app, de Beejive Inc, mantindrà als propietaris de l´iPad en contacte amb familiars i amics a través d'aquest client de missatgeria instantània, compatible amb múltiples xarxes de missatgeria.

PHAIDON DESIGN CLASSICS

'Phaidon Design Classics' (http://itunes.com/apps/phaidondesignclassics) és una enciclopèdia il·lustrada amb la història de 1.000 dissenys intemporals pels 15,99 euros que costa l'aplicació.

Entre les possibilitats que ofereix l'app destaca que es pot explorar cada peça a través d'un arxiu fotogràfic, esbossos originals, patents i prototips, i aprendre sobre el context històric d'aquests singulars objectes.

ARTICLES FOR IPAD

Els articles dels més remots racons del globus estaran a l'abast de qualsevol amb 'Articles for IPAD' (http://itunes.com/apps/articlesforipad), de Sophiestication Programari.

Costa 3,99 euros i permet tenir accés directe per llegir la Viquipèdia amb un vistós disseny, així com accedir a articles de tot el globus utilitzant mapes.

KORG IELECTRIBE

'Korg iELECTRIBE' (http://itunes.apple.com/es/app/korg-ielectribe/id363714043?mt=8) és una de les llegendes dels músics dance de l'última dècada.

L'app per als amants de la música costa 7,99 euros i ha estat dissenyat per Korg Inc.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook