15 de desembre de 2010
15.12.2010

Diari de Girona

Matança a la Garrotxa

Els constructors assassinats esmorzaven cada dia al bar

L'amo de l'establiment diu que en el moment dels fets hi havia nou clients més que no han patit danys

15.12.2010 | 12:19
Els constructors assassinats esmorzaven cada dia al bar

El pare i fill, els dos constructors, assassinats aquest matí a trets en un bar de la Canya, La Cuina de l'Anna, esmorzaven cada dia en aquest local i el presumpte autor dels trets és o havia estat un treballador seu, segons ha explicat Germán Sánchez, marit de la propietària del bar on han passat els fets.

Estaven construint actualment uns pisos a l'esmentada població, han informat a Europa Press en un comerç de la zona.

Han explicat que el pare va iniciar el negoci familiar quan va començar a treballar de jove, i que després s'hi va sumar el seu fill. "Eren gent molt coneguda perquè porten molts anys amb el negoci", tant de construcció com de rehabilitació, han assenyalat.

En declaracions a TV3 recollides per Europa Press, Sánchez també ha explicat que havia vist l'home alguna vegada també al mateix bar amb les dues víctimes.

Sánchez, que ha presenciat els trets, ha relatat que s'ha amagat sota la barra per sortir-ne il·lès. "Pensava que anava per tots, perquè venia amb un rifle de caça", ha afirmat.

L'home, ja detingut, ha matat les dues persones al bar i després s'ha dirigit a la sucursal de la Caixa d'Estalvis del Mediterrani (CAM) d'Olot (Girona), on ha acabat amb la vida de dues persones més, encara per identificar.

Una de les víctimes del banc era pare de dues filles petites
Un dels dos treballadors de la CAM a Olot assassinats aquest dimecres al matí era Rafael Turró Cabrafiga (46 anys), casat i pare de dues filles petites, segons un amic de la família.

En declaracions a TV3 recollides per Europa Press, Agustín, ha relatat que n'havia estat el director, i des de "fa tres o quatre anys" n'era sotsdirector, tot i que la CAM ha explicat que era només un treballador.

Agustín ha pogut parlar amb la viuda, que està "destrossada, perquè ell era la columna vertebral de la família", composta també per dues filles petites.

Segons ha explicat, Rafael "era hiperactiu i es bolcava completament en la família", amb la qual tenia previst viatjar aviat a Eurodisney.


La CAM aclareix que l'assassí d'Olot no tenia 'cap problema' amb l'entitat

La Caja Mediterráneo (CAM) ha aclarit a l'ACN que no té obert 'cap contenciós' contra l'assassí múltiple d'Olot. La caixa propietària de la sucursal on han mort dos treballadors tirotejats aquest matí ha assegurat que 'no tenien cap problema' amb el client Pere Puig Puntí, el presumpte autors de les quatre morts.

També han negat que el sospitós tingués 'cap deute' amb la caixa i han afirmat que no els consta que hagués intentat 'cobrar un xec sense fons', tal com han apuntat algunes informacions. Un portaveu de l'entitat ha insistit a qualificar la situació financera d'aquest client 'de normal'. Pere Puig s'ha dirigit a la caixa després de disparar contra dues persones a la Canya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook