07 de setembre de 2011
07.09.2011

Diari de Girona

Selva

Un jove degolla el masover d'una casa de Vilobí d'Onyar

Segons les primeres hipòtesis, el mòbil del crim hauria estat un ajustament de comptes

07.09.2011 | 14:10
Un jove degolla el masover d'una casa de Vilobí d'Onyar

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un jove de 21 anys i nacionalitat guineana, Sayon K., per un delicte d'homicidi. Se l'acusa d'haver degollat a sang freda el masover d'una casa de pagès de Vilobí d'Onyar (Selva) aquesta passada matinada. El cadàver de la víctima, que tenia entre 45 i 50 anys, va aparèixer al mas Ca l'Artau, situat al veïnat de Santa Margarida del municipi, en una zona on hi ha nombroses cases aïllades. Segons les primeres hipòtesis, el mòbil del crim hauria estat un ajustament de comptes relacionats amb els negocis de la víctima, Josep F., que a més de fer de masover tenia cotxes vells usats i es dedicava a arreglar-los.

Cap a quarts d'una d'aquesta passada matinada, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís que s'havia localitzat el cos sense vida d'un home en un mas de Vilobí d'Onyar. En concret, es tractava d'una casa coneguda com a Ca l'Artau, situada al veïnat de Santa Margarida, una zona on hi ha diversos habitatges disseminats i que es troba apartada del nucli urbà.

El cadàver era el del masover de la casa, que des de feia un temps tenia cura del mas. L'home, Josep F., tenia entre 45 i 50 anys i, tot i que no era nascut a Vilobí d'Onyar, ja feia anys que s'estava a la casa.

El cos de la víctima, que va aparèixer enmig d'un bassal de sang, tenia un tall al coll. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació del cas i aquest mateix matí ja han detingut un jove com a suposat autor del crim.

El detingut és un noi guineà de 21 anys, Sayon K. Segons les primeres hipòtesis, el mòbil del crim podria haver estat fruit d'una disputa relacionada amb els negocis de la víctima. I és que, a més de fer de masover, l'home tenia diversos cotxes vells usats a la zona i es dedicava a arreglar-los.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook