24 de maig de 2012
24.05.2012

Mishima, Love of Lesbian i Sidonie al popArb

La 8a edició del festival, que se celebrarà el 29 i 30 de juny, tanca el cartell amb totes les entrades venudes

24.05.2012 | 16:28
Imatge promocional de la banda catalana Love of Lesbian.

Arbúcies acollirà un any més el festival popArb, i ja en són vuit. El cartell definitiu del certamen s'ha presentat aquest dijous a l'antiga Fàbrica Estrella Damm. Més d'una vintena de grups actuaran en algun dels acollidors espais del festival, que manté els escenaris de Can Cassó, Can Torres i Prat Rodó. Quimi Portet, Mishima, Love of Lesbian, Sidonie i Manos de Topo són els artistes de més renom del cartell, però també hi seran Els Surfing Sirles, Maria Coma, Very Pomelo o Mujeres, entre altres. Una de les novetats és que dissabte 30 la música sonarà des del migdia a Prat Rodó i enllaçarà amb els concerts nocturns. Les entrades pel festival s'han esgotat, com sol ser habitual en aquest certamen.

L'èxit de la nova edició del popArb està garantit, almenys pel que fa a assistència. Com és habitual, i a causa de la fidelització del públic i l'aforament reduït de l'indret -unes 1.700 persones-, les entrades per assistir-hi ja s'han exhaurit.

Si be els noms de la majoria d'artistes participants s'havia anat difonent a través de les xarxes socials, el festival s'ha reservat l'anunci de 8 grups que faltaven per tancar el cartell, que finalment inclou 24 bandes. Entre aquests, l'organització guardava amb especial il·lusió la participació de Quimi Portet, segons ha explicat la codirectora del certamen, Anna Cerdà. Els altres nomes que encara no es coneixien són Dj2d2, Els Surfing Sirles, Dj Charlie Brown, Very Pomelo, Dj An der Beat, Electrotoylets i Dj Delafé.

En la seva 8a edició, el festival repeteix la iniciativa estrenada l'any passat d'oferir música a la zona arbrada de Prat Rodó. En aquest cas serà el segon dia de festival. Allà, la música començarà a sonar a la una del migdia amb Dj Delafé i no s'aturarà fins al vespre amb els concerts d'Amics del Bosc, Les Sueques i Mates Mates, enllaçant amb la programació de la nit, primer a Can Torres i després a l'escenari principal de Can Cassó.

També es mantenen els concerts als jardins del cafè Can Torres, al capvespre. Divendres hi actuarà Litoral, en el que serà el primer concert del festival. I dissabte ho farà Maria Coma, presentant el seu disc 'Magnòlia'. D'altra banda, per segon any consecutiu els veïns d'Arbúcies han ofert les seves cases per allotjar el públic del popArb en l'anomenat programa 'Vine a casa pel popArb', enguany amb un augment considerable de les places.

El cartell del popArb 2012 el completen Arthur Caravan, Brighton 64, La Banda Municipal del Polo Norte, La Estrella de David i Rusty Warriors.

La pel·lícula del festival, en camí

Anna Cerdà ha informat que la pel·lícula sobre el festival 'Et dec una nit de divendres', que Immuf Productions prepara des de la darrera edició encara no està enllestida, però ha garantit que el projecte segueix el seu curs. Segons ha dit, la productora encara ha de gravar alguna nova escena d'aquesta pel·lícula al popArb d'Enguany. Cerdà també ha informat que el projecte "té cert suport de TV3".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook