12 de setembre de 2012
12.09.2012

Unes 15 activitats de gastronomia i artesania a la Fira Gastroart d'Hostalric

El centre gastronòmic Domus Sent Soví es presenta com a espai culinari i d'actes

12.09.2012 | 17:20
Imatge de una de les activitats.

Una quinzena d'activitats de gastronomia i artesania protagonitzaran la Fira Gastroart que se celebrarà el 28, 29 i 30 de setembre. Entre les activitats s'hi inclouen demostracions d'oficis artesans, tallers, exposicions, degustacions i mostres de productes gastronòmics, entre d'altres. Les activitats s'iniciaran el divendres 28 de setembre amb les visites guiades al centre Domus Sent Soví, que també es repetiran el dissabte al matí. Al vespre del divendres, al mateix centre, tindrà lloc un maridatge de jazz, tapes d'autor i vins.
Durant tot el dia, tant el dissabte com el diumenge, la plaça dels Bous serà l'emplaçament per a l'exposició i venda de productes gastronòmics i també les demostracions d'oficis artesans. El centre Domus Sent Soví s'incorpora com a nou espai, i el dissabte acollirà un taller infantil de cuina judeocatalana, un altre sobre la cuina del salsafí, i al vespre un tast basat en un maridatge de teatre i vins.
A la tarda del dia 29, Marc Rodellas, el millor mestre artesà xocolater d'Espanya de l'any 2011, dirigirà un taller de piruletes de xocolata a la plaça dels Bous. El mateix taller es repetirà l'endemà al matí i a la tarda. També a la tarda del dissabte la Vinateria Comas Calls oferirà un tast de vins i música al carrer davant les seves instal·lacions. El diumenge al matí a l'espai de restauració del Domus Sent Soví tindrà lloc el taller de cuina judeocatalana, i també a l'Aula de cuina hi haurà un taller infantil d'elaboració de pastís de moniato. Posteriorment a l'Auditori, degustació de productes del nou Col·lectiu de Productors i Elaboradors de la Selva. Gastroart s'emmarca a la fira de Sant Miquel.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook