20 de febrer de 2015
20.02.2015

El plànning del cap de setmana

Et presentem les cinc millors propostes de cinema, teatre i música per no descansar ni un minut

20.02.2015 | 17:35
El plànning del cap de setmana

l´actor palamosí Àlex Brull protagonitza l´espectacle teatral «La sed» a la gorga
Teatre La Gorga (Palamós) D Dissabte 21 H 20.30 h
P 12 € (general) / 8 € (menors i jubilats)

La companyia Carro de Baco, amb l´actor palamosí Àlex Brull i Germán Madrid de protagonistes, presenta  dissabte al Teatre La Gorga de Palamós la representació de «La Sed». Es tracta d´un thriller, que ja es va poder veure a la població baixempordanesa el passat mes de setembre, narra com en un desert llunyà i apartat de les lleis dels homes, un individu queda amb un altre per resoldre assumptes pendents a banda de la justícia. És una terrorífica i intrigant aventura amb regust a tragèdia grega que reflexiona sobre la diferència de classes, la venjança, la repressió del desig i l´ofici d´actor.
María Galiana i Juan Echanove són mare i fill a «Conversaciones con mamá»
Teatre Municipal (Girona) D Dissabte 21 H
21 h P 22 € / 16 € / 12 € / 6 € E https://gironacultura.koobin.com

Dos dels actors més veterans i amb més renom del teatre espanyol protagonitzen «Conversaciones con mamá», l´adaptació que el català Jordi Galceran ha fet del text original de Santiago Carlos Oves. La mare té vuitanta-dos anys i el seu fill, Jaime, cinquanta. Ambdós viuen en mons molt diferents. Jaime té dona, dos fills, una bonica casa, dos cotxes i una sogra.

La mare se'n surt tota sola i porta la vellesa amb dignitat. Un dia, però, s'esdevé l'inesperat: l'empresa per a la qual Jaime treballa l'acomiada per raons de reajustament de personal. La lamentable situació el porta a prendre decisions dràstiques perquè no pot mantenir el seu nivell de vida.

El deliri salvatge i dramàtic de «La farsa de Walworth» torna a la sala la planeta
Sala La Planeta (Girona) D Divendres 20 / dissabte 21 / diumenge 22 H 21 h / 21 h / 18 h P 12 €

La nova producció de la Cia. La Planeta, estrenada en la darrera edició del festival Temporada Alta, torna aquest cap de setmana a la sala per iniciar una gira. El dramaturg irlandès Enda Walsh va ser premiat amb el First del festival Fringe d'Edimburgh amb aquesta peça que barreja un farsa delirant i un tèrbol drama domèstic, esquitxos de poesia i molt d'humor salvatge.

La història arrenca a les 11 del matí d´un dia qualsevol, en un pis de protecció oficial de Londres. En dues hores, com és habitual, tres homes irlandesos consumiran sis llaunes de cervesa, quinze torradetes untades amb formatge, deu galetes wafers de color rosa i un pollastre rostit al forn. En dues hores, com és habitual, cinc persones han estat assassinades...

El clàssic «Hansel i Gretel» arriba fins a Bescanó de la mà de La Roda Produccions
Teatre Bescanó D Diumenge 22 H 12 h / 17 h
P 7 € (anticipada) / 9 € (taquilla). W www.escenaris.cat

Perduts enmig d´un bosc fosc i tenebrós, els petits Hansel i Gretel s´endinsaran en un fascinant i perillós viatge amb l´únic objectiu de trobar el camí que els guiï cap a casa. Però un cop immersos en aquesta aventura, una llum els conduirà fins a una caseta màgica feta de llaminadures i xocolata, però...Perill! Hi habita una bruixa dolenta que els farà la vida impossible. ddg

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook