13 de juny de 2015
13.06.2015

Veciana, nou alcalde de Sant Hilari

El nou alcalde, escollit amb els 7 vots dels regidors del PIG, expressa la "clara voluntat" de mantenir la col·laboració

13.06.2015 | 15:00
Veciana, nou alcalde de Sant Hilari

Joan Ramon Veciana és, des d´avui, el nou alcalde de Sant Hilari Sacalm. Veciana, que ha estat escollit amb els 7 vots dels regidors del Partit Independent de les Guilleries (PIG), ha agraït als hilariencs i hilarienques "la participació en les eleccions del 24-M" i ha expressat una "clara voluntat" de mantenir "una relació de bona col·laboració amb CiU", amb l´objectiu de "respectar l´ajustat resultat electoral". Els 6 regidors del nou grup municipal de CiU han votat el candidat convergent, Albert Santaugini.

En la seva primera intervenció com a alcalde, Joan Ramon Veciana ha apuntat quines seran les principals línies d´actuació del nou equip de govern, en la línia del que marcava el programa electoral del PIG: "recuperar la confiança de la gent del poble en els seus dirigents" i "treballar intensament" per a l´economia local, en dos fronts: "en el de la contenció de la despesa municipal, per una banda, i, per l´altra, en l´aposta per polítiques que fomentin la creació de llocs de treball". Una tercera gran línia d´acció del govern del PIG consistirà, ha assenyalat el nou alcalde, en "potenciar la participació ciutadana i l´autosuficiència com a poble amb l´objectiu que tots els vilatans i vilatanes se sentin orgullosos de ser ´isards´ (el localisme amb què es coneix els habitants de Sant Hilari)".

En el pla més personal, Joan Ramon Veciana ha afirmat que l´assumpció de la responsabilitat que atorga el fet de ser alcalde constitueix "una nova etapa de la meva vida que afronto amb entusiasme". En aquesta línia, ha afegit: "I estic convençut de tenir un molt bon equip al darrere amb el qual poder afrontar els reptes de futur que se´ns plantegin".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook