21 de desembre de 2015
21.12.2015

Diari de Girona

L'espectre cromàtic de la Costa Brava es defineix en 32 colors

L'estudi, denominat 'El paisatge cromàtic de la Costa Brava', respecta els filtres de les instantànies

21.12.2015 | 16:33
L'espectre cromàtic de la Costa Brava es defineix en 32 colors

Un total de 32 colors defineixen l'espectre cromàtic de la Costa Brava, segons un estudi realitzat a través de la beca d'investigació Yvette Barbaza que impulsa el Patronat de Turisme de Girona.

Per arribar a aquesta conclusió, les autores del treball, la doctora de la Universitat de Girona Núria Puig i la llicenciada en comunicació audiovisual Íngrid Baraut, han analitzat més d'11.000 fotografies publicades a la xarxa social Instagram.

L'estudi, denominat 'El paisatge cromàtic de la Costa Brava', respecta els filtres de les instantànies ja que l'objectiu és la manera com aquest espai gironí és representat i difós a les xarxes socials.

Íngrid Baraut ha posat com a exemple avui, durant la presentació del treball, que "la paleta gastronòmica és rogenca com les gambes de Palamós o productes tan característics de la dieta mediterrània com el tomàquet o el pebrot".

Arran de la investigació, la guia cromàtica de la Costa Brava està en una pàgina web a disposició de dissenyadors i professionals de la comunicació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook