16 de juny de 2016
16.06.2016

L'examen de grec de la selectivitat, anul·lat per una filtració produïda a Girona

Membres del tribunal han entregat la prova a professors una hora abans de l'examen

16.06.2016 | 15:38
L'examen de grec de la selectivitat, anul·lat per una filtració produïda a Girona

L'examen de grec de la selectivitat ha hagut de ser anul·lat a causa d'una filtració que s'hauria produït des de Girona. Segons informacions de la Secretaria d'Universitat i Recerca, la incidència s'hauria produït perquè s'ha lliurat una còpia de l'examen abans de començar la prova.

Segons el coordinador de les PAU a Girona, la filtració s'ha produït quan els vocals dels instituts han demanat veure l'examen de llatí, que ja s'havia fet. Entre ells, els docents han trobat uns quants exemplars de la prova de grec, que encara estava per fer. Al detectar això, Universitats ha decidit cancel·lar la prova i repartir als alumnes la sèrie suplent a tots els tribunals de Catalunya.

Així mateix, el coordinador a Girona ha indicat que els alumnes han pogut fer la prova amb normalitat i amb el temps reglamentari d'una hora i mitja. En d'altres llocs, estudiants com la Marta Estalella, han informat per Twitter que mentre estaven fent la prova, alguns professors han entrat i han decidit canviar la sèrie per una filtració produïda des de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook