29 de setembre de 2016
29.09.2016

La multinacional Kone es fa amb la gironina Citylift

L'empresa finlandesa es queda com a soci majoritari després de la reestructuració per jubilació d'un dels fundadors

29.09.2016 | 18:58

CITYLIFT Ascensors, empresa gironina d´instal·lació i manteniment d´ascensors, ha anunciat avui la incorporació al seu accionariat de la multinacional finlandesa KONE, una de les companyies líders globals a la industria d´ascensors i escales mecàniques.

La composició accionarial de la companyia es dividia, fins a dia d´avui, entre dos socis fundadors i un soci tecnològic. La sortida de l´accionariat d´aquest últim i la jubilació d´un dels socis fundadors, ha fet necessària la incorporació d´un nou soci que aporti estabilitat i continuïtat al projecte al costat de Cayetano Pérez, que roman al capdavant de l´empresa.

KONE, s´incorpora així com a soci industrial a l´accionariat de CITYLIFT amb la intenció de reforçar la seva posició al mercat de l´elevació residencial a Espanya.

Aquesta integració dotarà a CITYLIFT S.A. d´una major competitivitat, força tècnica i solvència financera, amb la que consolidar la seva posició al mercat. "Al llarg d´aquests anys hem aconseguit posicionar a CITYLIFT dins el mercat d´elevació a Espanya i aquesta unió amb KONE permetrà a la companyia ser molt més competitiva i anar un pas més enllà" declara Cayetano Pérez, fundador de CITYLIFT.

CITYLIFT Ascensors mantindrà la seva pròpia identitat de marca, així com la Direcció General en mans de Cayetano Pérez. Junts, CITYLIFT i KONE estan en condicions d´oferir als seus clients un servei solvent i d´alta qualitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació