30 de setembre de 2016
30.09.2016

Sant Climent Sescebes inaugura el nou parc de bombers voluntaris

L'antic edifici que funcionava des dels anys 80, havia quedat "obsolet" i havia perdut la teulada per un fort vent

30.09.2016 | 18:00

Els Bombers Voluntaris de Sant Climent Sescebes disposen des d'avui d'un nou parc, després que, a mitjan febrer passat, un fort vent s'emportés la teulada de l'antic i deixés les instal·lacions inservibles.

L'alcaldessa Olga Carbonell (ERC), el president de la Diputació Provincial, Pere Vila, i el màxim responsable dels bombers a Girona, Enric Cano, han estat alguns dels presents en la inauguració.

L'antic edifici que funcionava des dels anys 80, havia quedat "obsolet" i es va aprofitar la pèrdua de la teulada per dur a terme un nou projecte en una part de l'antiga cooperativa vinícola de la localitat.

Carbonell ha fet una valoració molt positiva del nou parc i ha mostrat el seu agraïment per la col·laboració de la Diputació, que ha assumit els 31.000 euros del cost dels treballs d'adequació.

Pere Vila ha explicat que aquest tipus d'inversions en infraestructures no són funció habitual de la institució que dirigeix, "però aquest era un cas excepcional d'emergència i calia estar al costat del consistori".

Els voluntaris d'aquest parc de bombers donen cobertura a la dotzena de municipis del parc de l'Albera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook