21 de novembre de 2016
21.11.2016

La Generalitat subvenciona amb 2,7 milions el foment del turisme a Girona

Nou subvencions que s'han destinat a projectes com la reconversió de Lloret de Mar

21.11.2016 | 17:29

La Generalitat ha destinat aquest any 2,7 milions d'euros en subvencions per fomentar el turisme a les comarques de Girona a través de diferents entitats locals amb l'objectiu de crear, rehabilitar i millorar infraestructures, així com recuperar o construir itineraris, actualitzar senyalització i millorar espais.

Segons aquesta institució, els diners també s'han invertit en la posada en marxa de productes turístics innovadors que generin un model competitiu, sostenible i de qualitat.

En total, nou subvencions que s'han destinat a projectes com la reconversió de Lloret de Mar, el projecte d'integració paisatgística i ordenació de l'ús públic del paratge natural de Castell a Palamós, el centre actiu de la via verda d'Amer i el pla per a la promoció del turisme de naturalesa al Ripollès.

Des del 2014 -any en què es van posar en marxa els plans de foment territorial- i fins al 2016, la Direcció General de Turisme ha subvencionat dinou projectes a Girona per un import total de 6,1 milions d'euros.

Aquesta línia d'ajudes va en sintonia amb el que proposa el Pla Estratègic de Turisme de Catalunya que és apostar per un model competitiu, sostenible i de qualitat a partir de l'equilibri territorial, la diversificació de l'oferta, l'orientació a la demanda, la desestacionalització i la innovació de producte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema