Una trentena de persones van participar, el divendres 14 de maig, en el recés telemàtic per a catequistes organitzat per la Delegació episcopal de catequesi del Bisbat de Girona. Segons ha informat el Bisbat a través de la seva pàgina web, el recés va anar a càrrec de fra. Cinto Duran, de la comunitat de caputxins d’Arenys de Mar.

A partir del passatge evangèlic que relata la trobada del sepulcre buit (Jn 20), fra. Cinto Duran va fer adonar als catequistes de les diferents actituds de Maria Magdalena, Pere i el deixeble estimat, en el sentit que si «ens deixem astorar, meravellar i qüestionar sobre el que ha passat i ens passa o si deixem que els altres anul·lin la pregona experiència del ressuscitat».

D’altra banda, el ponent va convidar els catequistes «a deixar que brolli, que suri l’experiència de la resurrecció del Crist, a no avergonyir-se i manifestar la fe en el vivent». «Perquè el catequista ha de mostrar i introduir a una relació personal i vivencial amb el Crist», va assenyalar.