L’actor barceloní Jordi Rebellón va morir ahir als 64 anys sobtadament a conseqüència d’un ictus. L’artista, que va desenvolupar bona part de la seva carrera a Madrid, era conegut, entre d’altres, per haver interpretat al doctor Vilches a la sèrie televisiva Hospital Central, emesa entre els anys 2000 i 2012 a Telecinco. Rebellón també va participar en sèries de TV3 com Estació d’enllaç o Sitges, entre d’altres.

En l’àmbit estatal, a més de convertir-se en un dels rostres més populars de la pantalla petita gràcies al seu paper a Hospital Central, també va treballar a Médico de familia, Servir y proteger, Amar es para siempre o Cuéntame. Un dels seus últims treballs va ser a la sèrie de TVE Mercado central aquest mateix any.

Un cop va transcendir la notícia del traspàs, nombroses personalitats del món de la televisió i el teatre van expressar el seu condol a través de les xarxes. Santiago Segura, Alberto Caballero, Luis Merlo i molts excompanys de la sèrie mèdica es van expressar la seva consternació i es van voler acomiadar de l’actor català.