Doctor Portuondo, la primera sèrie original de Filmin, arribarà a la plataforma catalana el pròxim 29 d’octubre. El creador i director Carlo Padial, acompanyat pel guionista Carlos de Diego, porta a la pantalla la seva novel·la homònima editada per l’editorial Blackie Books l’any 2017. El resultat són sis episodis de 25 minuts amb tocs autobiogràfics sobre la teràpia que va seguir Padial juntament al seu peculiar i carismàtic psicoanalista cubà, Dr. Portuondo (Jorge Perugorría), i que va canviar la seva vida.

Filmin anuncia data per l’estrena de la sèrie «Doctor Portuondo»

L’actor cubà Jorge Perugorría (Fresa y Chocolate, Vientos de la Habana) i Nacho Sánchez ( El arter de volver, Diecisiete), qui interpreta al mateix Carlo Padial, protagonitzen aquesta comèdia terapèutica el repartiment completen Olivia Delcán (Vis a Vis), Berto Romero (Mira lo que has hecho), Arturo Valls (Cámera Café), David Pareja (Amigo) i Elisabet Casanovas (Merlí).

L’estrena oficial de Doctor Portuondo tindrà lloc al festival Iberseries Platino Industria, el pròxim dijous 30 de setembre als Cines Callao de Madrid. A més, el dijous 21 d’octubre, el Serielizados Fest que se celebrarà a la ciutat de Barcelona, oferirà una marató en el qual es projectaran per primera tots els episodis de la sèrie en exclusiva.