Des de la seva estrena el 1994, Friends es va convertir en una de les sitcoms més populars de la història de la televisió i, encara que és difícil imaginar la història sense algun dels protagonistes, dos actors van estar a punt de ser acomiadats. En una entrevista amb The Hollywood Reporter, l’actriu Jennifer Aniston ha revelat que els executius de Warner Bros van amenaçar d’eliminar dos dels protagonistes quan estaven renegociant els seus salaris i, atès l’èxit de la sèrie, sol·licitaven un augment de les retribucions.

«Una de les amenaces de l’estudi era: ‘Bé, no necessitem els sis. Podem fer això només amb quatre de vosaltres’. Llavors pensem: ‘Què? Podeu desfer-vos de Rachel o Joey o de qui?’. Després vam pensar ‘no poden, desperteu’», va relatar la intèrpret.

Els actors van negociar les condicions abans de la temporada 3 i van acordar tenir el mateix salari. Per a les temporades 9 i 10 ja guanyaven un milió de dòlars per episodi, convertint Aniston, Cox i Kudrow en les actrius de televisió més ben pagades de la història.