Un mal últim quart va condemnar el Bàsquet Girona davant el Vic (70-74). Els gironins van encaixar un parcial de 9 a 23 a l’últim període que va desnivellar el partit a favor dels osonencs. Els locals van patir per defensar a Coderch i Canal, que van anotar disset i catorze punts respectivament. El màxim anotador del conjunt de Marc Serra va ser Espinosa, amb 22 punts.

La derrota fa baixar un lloc a la classificació al filial del Bàsquet Girona a favor del seu rival d’ahir, el Vic. Els vermells tenen un partit menys que el seu rival i, en cas de victòria, recuperarien la segona posició.

El CB Quart no va poder endur-se la victòria de la pista del Azulejos Moncayo i va perdre de vuit punts de diferència (65-57). El conjunt del Gironès va anar a remolc des del final del primer quart, en el qual perdien de dinou punts de diferència. Tot i acostar-se al marcador, els homes de Carles Ribot no van poder eixugar la diferència.

El principal artífex del triomf aragonès va ser Blasco amb 25 punts. Pels gironins van destacar en l’apartat anotador Bataller amb 14 punts i Sima amb 10. Amb la derrota, el Quart és quart per la cua amb quatre victòries i set derrotes.