El canal de televisió australià 10 Peach va emetre ahir l’últim capítol de la popular sèrie de televisió australiana Neighbours (Veïns) que va estar en antena des del 1985 i en què van participar celebritats com Russell Crowe, Kylie Minoge, Jason Donovan i Guy Pearce. L’emissió del capítol 8.903 va despertar una gran expectació entre les legions de fidels de la sèrie a Austràlia, que es van congregar davant de pantalles gegants instal·lades en llocs concorreguts d’algunes ciutats per seguir l’esdeveniment.

Les xarxes socials es van omplir de missatges nostàlgics sobre aquesta producció televisiva, que a més de l’èxit obtingut a Austràlia va tenir milions de seguidors al Regne Unit i va arribar a més de 60 països. A Catalunya, TV3 la va emetre entre 1989 i 1996.

A l’últim episodi de la sèrie, més llarg del que és habitual, van aparèixer algunes de les celebritats que van fer a la sèrie els seus primers passos al món de l’espectacle i després la van abandonar, com la cantant Kylie Minogue i l’actor Guy Pearce.