RTVE Catalunya estrena «LateXou amb Marc Giró»

El presentador dissertarà sobre la vida i rebrà tres convidats de l'escena cultural i social

Marc Giró, a l’estudi del programa. | TVE

Marc Giró, a l’estudi del programa. | TVE / ddg. barcelona

ddg. barcelona

RTVE Catalunya estrena avui «LateXou amb Marc Giró», un programa que emetrà cada diumenge a la nit a La 1, després de la Película de la semana. Es tracta d’un espai amb format de late night clàssic, presentat per Marc Giró.

Cada diumenge, Marc Giró dissertarà sobre la vida amb el seu humor àcid i conversarà amb tres convidats de l'escena cultural i social. Hi passaran des de les estrelles més famoses fins als artistes minoritaris i de culte. Descobrirem els seus plans de futur, les anècdotes més divertides i veurem els convidats en un terreny informal on hauran de jugar al joc que els proposi.

Cada programa comptarà amb les intervencions de Les Glòries Cabareteres, amb Gloria Martínez i Marta Bernal, i la banda musical del programa, formada per Jordi Blanch, Marc Ferrer, Pepo Domènech i Marcos López.

Les seccions seran: un monòleg inicial; tres entrevistes a personalitats del sector social i cultural; el reportatge de 'Política social', sobre les qüestions més quotidianes dels diputats del Parlament de Catalunya, i una actuació musical. Giró obrirà el primer programa amb un monòleg sobre l’extinció de l’home heterosexual i entrevistarà Andreu Buenafuente.