El «30 minuts» analitza el creixement del veganisme entre la societat actual

El programa de TV3 visita Camprodon per parlar amb els propietaris d’un local vegà i el santuari de Gaia

El reportatge. | CCMA

El reportatge. | CCMA / ddg. girona

ddg. girona

Aquesta nit, a les 22.05 a TV3, el programa 30 minuts estrena la producció pròpia Cada vegada més vegans, un treball de Tana Collados i Víctor Díaz. El reportatge gira al voltant del món dels vegans per averiguar allò que els ha portat a prendre aquesta opció alimentària, però també busca l’opinió dels seus contraris, gent que defensa la vigència de la proteïna animal. El reportatge visita el restaurant vegà d’en Pep i la Laura, situat al cor d’una població que presumeix dels seus productes càrnics, Camprodon. I amb ells es visitarà el santuari de Gaia. Els reporters també analitzen fins a quin punt el veganisme s’ha erigit en tendència, més enllà del menjar.

TEMES