TV3 fitxa Laura Escanes per a un «reality» d’aventures

Vuit parelles recorreran els Pirineus en un format que s’estrenarà a la plataforma de la CCMA

Laura Escanes en una imatge promocional.  | DANI PAPER BOAT/CCMA

Laura Escanes en una imatge promocional. | DANI PAPER BOAT/CCMA / ddg. girona

ddg. girona

La model i influencer catalana Laura Escanes serà la presentadora de La travessa, un reality d’aventures en què, per parelles, els concursants hauran de recórrer a peu els Pirineus i sotmetre’s a proves de resistència, habilitat i superació. El programa serà un dels continguts destacats de la nova plataforma digital de la CCMA, on s’estrenarà a la tardor, i també es podrà veure a les pantalles de TV3, i el seu format s’inscriu en l’estratègia d’arribada a nous públics, segons destaca en un comunicat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

La travessa buscarà la parella d’expedicionaris «més ràpida per travessar de punta a punta Catalunya». Els participants hauran d’anar de la Vall d’Aran fins al Cap de Creus, i només la parella més ràpida aconseguirà ser la guanyadora del programa i emportar-se els 10.000 euros de premi en joc. Més de mil parelles es van presentar als càstings del programa, que es van realitzar el març, i només vuit han estat les escollides.

Escanes va debutar com a copresentadora del podcast Cariño, ¿pero qué dices? i actualment condueix l’exitós podcast Entre el cielo y las nubes. Ara, la influencer arriba a TV3 «disposada a encapçalar aquesta expedició que recorrerà els Pirineus catalans, tot un nou repte per a ella».