Eliminar les impureses de la cara en profunditat és una tasca obligatòria un cop al mes si es vol tenir una cara resplendent.

Els centres de bellesa i estètica ofereixen neteges de cutis per uns 30 euros però si volem estalviar-nos aquests diners per invertir en un altre tipus de tractaments has de saber que fer-se una neteja de cutis casolana és molt més fàcil i senzill del que sembla:

Neteja de cutis casolana: Pas a pas

A continuació et descobrim els passos i els trucs i consells que has de tenir en compte per realitzar-una neteja de cutis casolana:

1. Desmaquilla't: En primer lloc has de retirar les restes de maquillatge de la cara. Utilitza dos cotons amb llet desmaquillant i arrossega'ls per la teva cara, començat en primer lloc per les teves pestanyes i seguint a continuació per la resta de la cara.

2. Realitza't un peeling: Amb la cara ja neta realitza't durant uns 5 minuts un peeling. Pots utilitzar un gel amb grànuls de venda en qualsevol supermercat o farmàcia o crear la teva pròpia crema barrejant per exemple oli i sucre. Frega insistentment a la zona T de la cara, és a dir, al front, el nas i la barbeta. A continuació retira el producte amb aigua ben freda i eixuga't la cara amb una tovallola neta.

3. Vapor a la cara: Omple una olla petita d'aigua i escalfa-la fins que bulli. Retira la cassola del foc i posa-la en una fusta recolzada en una taula. Després apropa-hi la cara perquè el vapor penetri en les teves porus a una distància en què no et cremis. Ajuda't, tapant amb una tovallola gran perquè el vapor no es perdi. Realitza aquest pas durant uns 10 minuts.

4. Elimina els grans i punts negres. Col·loca't uns guants i amb dos cotons extreu davant d'un mirall d'augment, els punts negres i els granits que et vegis. Intenta no fer-te mai sang i no insisteixis massa en aquells que es resisteixen.

5. Hidrata't amb una màscara: Després rentar-te de nou la cara, seca-la molt bé i col·loca una màscara durant uns 20 minuts. De nou pots recórrer a màscares comprades o crear-amb productes naturals. Pots per exemple, barrejar un iogurt natural i mel per aconseguir una barreja ben hidratant.

6. Aplica't un tònic i una crema hidratant: Un cop retirada la màscara amb aigua tèbia, aplica't un tònic per tancar els porus i quan aquest s'hagi assecat, fes la teva crema habitual. Realitza aquest ritual almenys un cop al mes per lluir un rostre lliure d'impureses.